Odmor kome se ne nazire kraj: Boba Živojinović u haremu (foto)

Odmor kome se ne nazire kraj: Boba Živojinović u haremu (foto)

Autor: | 18/09/2020

0

Brena i Boba već gotovo tri meseca odbijaju da se vrate u realnost. Potpuno neplanirano, njih dvoje su krstarenje Sredozemnim morem, koje je trebalo da traje najviše mesec dana, produžili i pretvorili u najduži odmor života. Obišli su Francusku, Italiju, Hrvatsku i Crnu Goru, a sudeći po fotografijama koje Brena objavljuje na svom "Instagramu" nemaju nameru da se uskoro vrate kući.

Brena je nekoliko puta isticala kako je ovo najlepši odmor koji je do sada imala. Ne samo da je svom suprugu po prvi put mogla da bude potpuno posvećena mesecima, već su iz nedelje u nedelju na svom putovanju imali prilike da ugoste porodicu i prijatelje.

Pročitajte: Brena i Boba ubedili sinove da se vrate u porodični dom - Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Sep 6, 2020 at 11:32am PDT

Tokom boravka u Francuskoj društvo su im pravili sinovi Viktor i Filip sa svojim izabranicama, kao i unuk Aleksandar. Tokom boravka u Francuskoj sreli su se sa dugogodišnjim prijateljima Draganom Mirković i njenim suprugom, dok su u Hrvatskoj nekoliko dana proveli u društvu Nine Badrić.

Sadam Brena i Boba uživaju u novom društvu. Trenutno su u Crnoj Gori a društvo im pravi skupina bliskih prijatelja, među kojima je i pevačica Sanja Đorđević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Sep 17, 2020 at 4:34am PDT


Brena je na svom "Instagramu" podelila niz fotografija, na kojima uživa u društvu svojih prijateljica. Ipak, njeni pratioci primetili su da je Lepa Brena super žena, a za to su naveli i nekoliko razloga. Pre svega, u belom jednodelnom kupaćem, Brena je pokazala liniju za poželeti. Izvajane noge, zategnuto telo i preplanuli ten došli su do izražaja u kontrastu sa prelepim kupaćim kostimom u beloj boji. Tom prilikom, Brena je dobila mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda.

Ipak, fotografija kojom je dokazala da sa razlogom nosi titulu superžene privukla je mnogo pažnje.

Pročitajte: Vreme je - Lepa Brena i Boba Živojinović spremni na veliku životnu promenu

Njen suprug Boba Živojinović u zagrljaju tri zgodne žene i sa širokim osmehom izgleda kao u haremu, a njegova supruga se zabavlja podjednako kao on. Pored Brene Bobi u životu ništa ne nedostaje, a posebno ne osmeha i malih povoda za radost i uživanje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti