Srce mu je slomljeno: Mihajlo Šaulić ponovo sam?

Srce mu je slomljeno: Mihajlo Šaulić ponovo sam?

Autor: | 15/09/2020

0

O vezi Mihajla Šaulića i Aleksandre Mladenović mediji su neko vreme neprekidno pisali. Šuškalo se da Mihajlo nema podršku svoje majke, a zatim i da je pevačica našla novog dečka. Ipak, izgleda da je istina nešto drugačija.

Njihova ljubavna priča privukla je mnogo pažnje kada je Aleksandra među prvima došla na Mihajlov rođendan. Tom prilikom i Mihajlova sestra Ilda nagovestila je da je Aleksandra zaista Mihajlova devojka.

‒ Šuška se, šuška… ‒ rekla je tada Ilda.

Porčitajte: Mihajlo Šaulić je sinoć slavio - Ona mu je zapevala rođendansku pesmu

Ipak, sin Šabana Šaulića, kao ni mlada pevačica, nisu se javno oglašavali povodom njihove romanse. Kako navodi izvor blizak paru, njih dvoje odlučili su da svoju vezu distanciraju od medija, pa se nisu pojavljivali zajedno. Posle nekoliko meseci truda i rada, ljubavi je ipak došao kraj.

‒ S vremenom su shvatili da im se razmišljanja i stavovi razlikuju, te su posle nekoliko meseci odlučili da stave tačku na vezu. Smatrali su da je tako najbolje za oboje, da neko vreme budu sami, te da vide hoće li udaljenost učiniti da se ponovo vežu ili će ipak prekinuti svaki kontakt ‒ ispričao je izvor blizak paru za "Blic".

Sin Šabana Šaulića ponovo ostavljen?

Samo nekoliko meseci pre nego što su počeli da kruže napisi o njegovoj vezi sa Aleksandrom, Mihajlo je okončao vezu sa dugogodišnjom devojkom Danijelom Mandić. Venčanje je bilo planirano za jul 2019. godine, a svadbu je odložila porodična tragedija koja je zadesila porodicu Šaulić. Danijela i Mihajlo to vreme su iskoristili da razmotre svoju vezu.

‒ Zajedno su doneli odluku da raskinu veridbu i odvojeno nastave život. Naprosto, među njima je došlo do razilaženja u određenim željama, a i različitih su karaktera. Trudili su se da to sve prevaziđu, ali jednostavno nije išlo ‒ rekao je tada izvor za „Informer“.

Pročitajte: Sin Šabana Šaulića odustao od večanja - Mihajlo je raskinuo veridbu sa Danijelom!

Ipak, mediji su pisali da je Danijela ostavila Mihajla kada mu je bilo najteže, a kako izvor tvrdi, sada je ponovo ostao sam. Mihajlo i Aleksandra vezu nisu javno komentarisali, ali će se možda osvrnuti na napise o raskidu, čime bi mogao da se da konačan odgovor na pitanje ko je doneo odluku o kraju ljubavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još