Neutrogena nova linija za negu: Trajna hidratacija koja je najpotrebnija tvojoj koži

Neutrogena nova linija za negu: Trajna hidratacija koja je najpotrebnija tvojoj koži

Autor: | 14/09/2020

0

Neutrogena je brend kompanije Johnson & Johnson, koji pruža negu kože vrhunskog, naučnog kvaliteta, koja nije ograničena samo na kozmetiku.

Neutrogena je brend za negu kože koji je posvećen pružanju rešenja bez kompromisa, koja prave stvarnu i dugotrajnu razliku.

Sa dugom istorijom preispitivanja onoga što je moguće u nezi kože (već 70 godina je sinonim za inovacije), Neutrogena je brend vođen rezultatima i neprekidno se razvija. Danas broji više od 650 proizvoda širom sveta, ima više od 200 objavljenih kliničkih studija iz oblasti zdravlja kože. Dobitnik je više od 174 globalne nagrade za lepotu. Veruju joj i preporučuju je dermatolozi. Potvrda i preporuka dermatologa je oduvek bila u samom srcu brenda i uvek će biti.

Vođena verovanjem da lepota započinje zdravom kožom, Neutrogena pruža proizvode zasnovane na naučnim istraživanjima i inovativnoj tehnologiji, i od svog nastanka u saradnji sa dermatolozima, (inspirisana kupcima i ispunjavanju njihovih potreba) stvara proizvode za lepu i pre svega zdravu kožu.

Lepota započinje sa zdravom kožom, zbog čega Vam Neutrogena donosi proizvode zasnovane na nauci i novoj tehnologiji koji će pomoći Vašoj koži da bude bolja nego ikad pre.

Neutrogena je jedinstvena u kombinovanju dermatološke ekspertize i trendova lepote.

Svaka žena ima različite potrebe u pogledu nege kože, a za populaciju od 18 do 35 godina dve ključne potrebe su dubinsko čišćenje kože lica, kao i hidratacija i održavanje elastičnosti kože.

Upravo to nam donosi Neutrogena, i to u obliku dve nove linije proizvoda za negu kože - Skin Detox za čišćenje i Hydro Boost za hidrataciju kože.

Hydro Boost linija proizvoda za negu kože koristi kombinaciju patentirane/inovativne tehnologije, hidratantnih sredstava i hijaluronske kiseline koja pruža aktivnu hidrataciju kože, zadržava mladolik izgled i ostavlja kožu hidriranom, elastičnom i čvrstom. Dermatološki testirana, Hydro Boost linija proizvoda vam pruža kompletan režim hidratacije.

Nova Hydro Boost linija proizvoda pruža koži nepohodnu hidrataciju koja joj je potrebna tokom dana. Zahvaljujući Hyaluronic Gel Matrix tehnologiji to se događa tačno u trenutku kada Vaša koža oseti da je dehidrirana. Rezultat je hidrirana koža zdravijeg izgleda tokom najmanje 24 sata.

Hydro Boost® - dobro je znati:

  • sadrži hijaluronsku kiselinu i glicerin; dva sastojka koja dokazano vežu vlagu
  • zadržava vlažnost kože
  • proizvodi se zbog specifične teksture brzo resorbuju bez zaostale masnoće na koži
  • bez parfema
  • za normalnu i mešovitu kožu

Svakodnevna nega za aktivnu hidrataciju kože i kompletnu negu primenom Neutrogena® Hydro Boost® inije proizvoda, podrazumeva 4 koraka:

  • Priprema kože- Hydro Boost Trostruka - 3 u 1 micelarna voda
  • Nega oko očiju- Hydro Boost Eye-awakening gel krema za područje oko očiju
  • Hidratacija kože- Hydro Boost hidratantna krema za lice za sve tipove kože
    • Gel krema za normalnu / suvu kožu
    • Vodeni gel za normalnu / mešovitu kožu
  • UV zaštita kože- Hydro Boost City shield hidratantni losion za lice SPF 25
  • Svesni da je hidratacija važan preduslov za zdrav izgled kože – u Neutrogeni su stvorili Hyaluronic Gel Matrix (hijaluronski gel matriks), jedinstvenu inovaciju iz Azije koja direktno hidrira i obnavlja kožu iznutra ka spolja i obrnuto!

    Kako deluje? Iznutra uspeva da zadrži vlagu unutar kože, zahvaljujući efikasnom delovanju hijaluronske kiseline - koja može da zadrži vodu u količini i do 1000 puta većoj od svoje težine. Spolja, stvara svojevrsni "hidratantni depo" iz kojeg se vlažnost neprekidno oslobađa do ćelija kože, i istovremeno jača barijeru kože zahvaljujući glicerinu i maslinovom ulju i sprečava gubitak vlažnosti.

    Hyaluronic Gel Matrix - ima jedinstvenu strukturu i sastav sa kristalima vode u obliku gela i koristi emulgatore koji oponašaju  lipide kožnog tkiva i povezani su sa povećanim nivoom endogenih ceramida i FFA (Free Fatty Acids – slobodnih masnih kiselina) u koži, što omogućava hidrataciju koja traje do 48 sati, pružajući osećaj mekoće i zategnutosti.

    Neutrogena je jednaku pažnju posvetila nezi tela, sa proizvodima koji su kao i linija proizvoda za negu kože lica, zasnovani na hijaluronski gel matrix tehnologiji koja hidrira ćelije kože i „zaključava“ vlagu unutar njih.

    Hydro boost linija za telo sadrži Hydro Boost gel kremu za ruke, namenjenu svim tipovima kože, koja savršeno hidrira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke, ostavljajući kožu nežnom i glatkom.

    Hydro Boost brzo upijajući i ekspres hidrirajući sprej za telo koji trenutno osvežava i zadovoljava žeđ kože, čineći je blistavom celog dana.

    Tu je i Hydro Boost Quenching gel krema za telo, lagane teksture i moćne hidratacije, koja kožu čini hidriranom i elastičnom, koji zahvaljujući momentalnom procesu upijanja ne ostavlja tragove na odeći.

    Pored Hydro Boost linije proizvoda iz Neutrogene nam stižu i inovativni – Skin detox proizvodi!

    Zagađenje vazduha je značajan faktor preranog starenja kože, ubrzano se povećava, kao i njegov uticaj na kožu. Zagađivači iz vazduha prodiru duboko u kožu i začepljuju pore izazivajući upalu, dehidriraju kožu i dovode do njenog prevremenog starenja.

    Rešenje je u pravilnom čišćenju i detoksikaciji kože odgovarajućim proizvodima. Nova Neutrogena® Skin Detox linija proizvoda bori se protiv toksina i zagađivača, uklanjajući ih 100%, i pomaže koži da vrati izgubljeni sjaj bez dehidratacije.

    Kako deluje? Tajna je u inovativnoj Neutrogena tehnologiji i prirodnom sastojku šećerne trske – glikolna kiselina, koja se posebno preporučuje zbog njenog efikasnog piling delovanja, zahvaljujući mikro granulama koje prodiru duboko u pore čisteći ih od zarobljenih zagađivača, bez iritacije kože.

    Posebna prednost Skin Detox proizvoda je ta što ne dehidriraju kožu jer zadržavaju potrebnu vlažnost kože, pomažući joj da vrati izgubljenu mekoću i sjaj.

    Skin detox donosi kompletnu liniju nege u 3 koraka:

  • Skin Detox - Trostruka - 3 u 1 micelarna voda
  • Skin Detox - Osvežavajući piling za čišćenje lica
  • Skin Detox - Maska 2 u 1 od gline za čišćenje lica
  • www.neutrogena.rs

     

    Komentari (0)

    Loading
    hellomagazin.rs promo
    Tagovi: Neutrogena

    Najnovije vesti