Tamara Grujić: Neobičan rođendan ćerkice Lenke (foto)

Tamara Grujić: Neobičan rođendan ćerkice Lenke (foto)

Autor: | 12/09/2020

0

Tamara Grujić proslavila prvi rođendan preslatke ćerkice Lenke.

Imajući u vidu da je, otkako se rodila, većinu vremena provela sa roditeljima na terenu, nekako je bilo logično da Lenka, ćerka Tamare Grujić, prvi rođendan proslavi u društvu ekipe mamine emisije. Kako se datum poklopio s početkom snimanja desete sezone serijala „S Tamarom u akciji“, povod za slavlje bio je udvostručen, pa su prilike za duvanje svećica smenjivale jedna drugu.

Lenka je imala ukupno tri torte, tri svećice, dva vatrometa i tri puta su joj pevali rođendansku pesmu. Od prvog rođendana po principu „Ivkove slave“, mala srećnica – smeje se popularno televizijsko lice.

Na pitanje ko je sve dobio pozivnicu za njenu prvu žurku, Tamara odgovara:

– Mali broj naših prijatelja ima decu, a sva su različitih uzrasta, pa velika žurka nije bila opcija. Takođe, opcija nije bila ni odlaganje početka novog serijala. Zbog korone smo celog leta morali da pravimo pauzu, a ove jeseni čeka nas 17 nedelja snimanja. Činjenica da joj rođendan „pada“ u subotu, koja je za nas bila radna, lakše smo podneli imajući u vidu da ćemo dan kasnije u Beogradu moći da napravimo proslavu za najuži krug dragih ljudi.

Pročitajte: Tamara Grujić za “Hello!” - Volela bih da Lenka dobije brata ili sestru

– Za Lenkin rođendan imali smo useljenje osmočlane porodice u selu Sivac, u opštini Kula. Presrećna sam što smo ih baš na taj dan obradovali, bila je mnogo lepa energija tokom snimanja. Onda smo u Čurugu drugu porodicu iznenadili divnom vešću da ćemo im ove jeseni renovirati dom. U pitanju je troje dece, braća i sestra, koje žive kod hranitelja i treba da počnu svoj život. U toj porodici dva člana slavilo je rođendan isto kad i Lenka. Da li možete da verujete? (smeh) Šta tek tu da kažem o razmeni dobre energije! – dodaje Tamara.

Opširniju priču pročitajte u novom izdanju "Hello!" magazina koji je u prodaji od 11. septembra

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac, Privatna arhiva
Tagovi: tamara grujić

Pročitajte još

Najnovije vesti