Gubitak koji ju je slomio: Kraljica Elizabeta u suzama

Gubitak koji ju je slomio: Kraljica Elizabeta u suzama

Autor: | 11/09/2020

0

Kraljica Elizabeta - ljubavna priča koja je kroz život prati svima je dobro poznata. Princa Filipa upoznala je kada je imala svega trinaest godina. Iako su se njihovom braku mnogi protivili, 1947. izgovorili su sudbonosno da. Ipak, ono što je mnogima manje poznato je da je kraljica pre princa Filipa imala svoju prvu ljubav.

Pročitajte: Poslednja želja kraljice Elizabete šokirala Britaniju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily) дана 9. Јун 2020. у 2:35 PDT


Kako prenose strani mediji, prva simpatija kraljice Elizabete, javnosti nepoznat muškarac, preminuo je prošle nedelje, a vest o njegovoj smrti pogodila je kraljicu.

Kraljica Elizabeta - ljubavna priča počela je nešto pre susreta sa Filipom. Kada je imala samo dvanaest godina, gajila je prijateljske odnose, ali i simpatije prema čoveku, koga strani mediji oslovljavaju sa Džon. Kada je neko zapita za prvu ljubav, ona bi uvek navodila baš Džona, mladića sa kojim se prvi put poljubila i koji joj je bio prva simpatija.

Pročitajte: Kraljica Elizabeta i princ Filip za godišnjicu nisu dobili dijamante, već sliku (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily) дана 25. Јул 2020. у 2:03 PDT


On se u to vreme sa roditeljima preselio u Dansku, gde je ostao da živi do kraja života.

- Nekoliko puta stupili su u kontakt, popričali bi i sa osmehom se setili dana kada su bili deca. Kraljica ga je izuzetno cenila. Njegova porodica prenela joj je vest o njegovoj smrti. Porodici je rekla da će ga zauvek pamtiti, a zatim se povukla u sobu. - prenosi reči izvora portal "New Idea".

Kako je i princ Filip bio bolestan, a i njeno zdravstveno stanje je sve lošije, kraljica je uplašena i ova vest ju je dodatno potresla.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti