Danas sija sa posebnim razlogom: Ovo je tajna sjajnog izgleda Aleksandre Radović

Danas sija sa posebnim razlogom: Ovo je tajna sjajnog izgleda Aleksandre Radović

Autor: | 10/09/2020

0

Aleksandra Radović slavi rođendan! Pevačica puni četrdeset šest godina, a u petoj deceniji izgleda besprekorno. Iako ponosno nosi titulu jednog od najboljih ženskih vokala sa naših prostora, Aleksandra uz svoje ime ima i brojne druge epitete. Poznata kao žena koja izgleda sjajno i kao stilski perfekcionista, ona je rešila da sa ženama koje je prate i slušaju podeli svoju tajnu.

Sedamnaest godina karijere, Aleksandra je obeležila velikim muzičkim hitovima, ali njen izgled i stil privlače podjednako pažnju njenih pratilaca.

U jednom intervjuu, Aleksandra je rešila da otkrije tajnu svog izgleda, kako bi i druge žene mogle da slede njen primer.

-Što se tiče izgleda u pitanju je genetika jer žene u mojoj porodici imaju sreće sa izgledom kože u poznim godinama. Ali svakako se s vremena na vreme prepuštam svojoj kozmetičarki već 20 godina, ne radim ništa sama - rekla je Aleksandra.

Pročitajte: Aleksandra Radović - Majčinstvo je moj najvažniji zadatak i dužnost

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝑨𝑳𝑬𝑲𝑺𝑨𝑵𝑫𝑹𝑨 𝑹𝑨𝑫𝑶𝑽𝑰𝑪 (@alexandradovic) дана 23. Јул 2020. у 8:48 PDT


Ona je tada otkrila i tajnu njene savršene linije:

- Imam balansiranu ishranu i dosta se trudim da pazim na unos hleba, brašna, testa i ostalih namirnica koje goje. Svako jutro idem na trening, što preporučujem svim ženama. Za dobru formu i da bi se gubilo na kilaži važna je svakodnevna fizička aktivnost. Žene se obično vade na to da nemaju vremena, najvažnije je da u blizini imate teretanu i da svako jutro 45 minuta brzo hodate na traci. Meni je to dokazano kao najbolji saveznik u borbi protiv suvišnih kilograma. Kad imam vremena odradim duži trening ili plivam na bazenu. Ako je lepše vreme volim i brzi hod u prirodi - istakla je za "Stil".

Aleksandra Radović slavi rođendan, a početkom četrdesetih shvatila je da je snaga ženske prirode dragocena i da baš to ženu čini onakvom kakva je, prelepa spolja i iznutra.

Pročitajte: Aleksandra Radović - Najveći izazov je ostati svoj

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝑨𝑳𝑬𝑲𝑺𝑨𝑵𝑫𝑹𝑨 𝑹𝑨𝑫𝑶𝑽𝑰𝑪 (@alexandradovic) дана 8. Феб 2020. у 11:34 PST

-Mislim da svaka žena može da bude i jaka i samosvesna, stvar je okolnosti u kojima se nađe. Žene koje su prinuđene da se kroz život bore same su nužno jake, možda su one u suštini krhke, nežne i emotivne, ali nemaju opciju.

Aleksandra Radović upravo je takva, snažna i energična žena, čija harizma zrači, a izgled oduzima dah. Želimo joj da i svaki sledeći rođendan dočeka baš takva, prelepa i uspešna!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti