Kevin Spejsi ponovo puni naslovne strane: Fotografija krije tajnu

Kevin Spejsi ponovo puni naslovne strane: Fotografija krije tajnu

Autor: | 09/09/2020

0

Holivudski glumac Kevin Spejsi prošao je kroz pakao tokom četvorogodišnje borbe za pravdu. Kada je 2016. godine optužen za seksualno nasilje nad osamnaestogodišnjim radnikom u restoranu, ceo svet je bio u šoku. Sada, kada je oslobođen optužbi, holivudski zavodnik puni novinske naslove.

Verio se Kevin Spejsi - nova je ekskluziva, koju donose svetski mediji. Iako se dugo nije pojavljivao u javnosti, pogođen skandalom koji ga je zadesio, na novim paparaco fotografijama, pojavio se u Londonu, u kome je otpočeo novo životno poglavlje.

Pročitajte: Holivudski glumac u tajnosti došao u Beograd - Kevin Spejsi posetio Narodno pozorište

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SupportKevinSpacey.com (@supportkevinspacey) дана 3. Сеп 2020. у 2:07 PDT


Naime, posebnu pažnju medija, privukao je prsten na Spejsijevoj ruci, koji deluje kao verenički. Verio se Kevin Spejsi - prenose strani mediji, a javnost posebno zanima ko je izabranica holivudskog glumca.

Poznati glumac do sada je uspešno skrivao svoj emotivni život, a samo jedna emotivna partnerka bila je poznata javnosti. Davne 1992. Kevin Spejsi ljubio je scenaristkinju Dajen Drejer.

– Nikad nisam verovao u eksponiranje svog privatnog života zbog publiciteta. Ljudi mogu da tračare o čemu god žele. Verujem u razdvajanje javnog i privatnog života. Svako ima pravo na privatni život bez obzira na to kojim se poslom bavi – rekao je jednom prilikom Kevin kada su ga pitali zašto niko ništa ne zna o njegovom privatnom životu.

Pročitajte: Robin Rajt - Kevin Spejsi i ja smo samo bili saradnici, van posla se nismo družili

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SupportKevinSpacey.com (@supportkevinspacey) дана 27. Јул 2019. у 8:01 PDT

Posle svega što je prošao, čini se da je njegova odluka o tajanstvenom životu bila ispravna. Ipak, javnost je veoma znatiželjna, da sazna koga ljubi Kevin Spejsi, ovih dana, i da li na ruci nosi verenički prsten, ili jednostavno modni detalj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram
Tagovi: kevin spejsi