Stižu najnovije vesti iz Italije: Oglasio se Siniša Mihajlović

Stižu najnovije vesti iz Italije: Oglasio se Siniša Mihajlović

Autor: | 09/09/2020

0

Siniša Mihajlović korona virus uspešno ostavlja iza sebe. Kada se pojavila vest da je po dolasku sa odmora sa suprugom Arijanom saznao da je pozitivan na virus, nastala je opšta panika u javnosti. Da li će organizam Siniše Mihajlovića moći da se izbori sa ovom nedovoljno istraženom bolešću, pitali su se svi. Ali, na svu sreću, naš proslavljeni as pažljivo je slušao savete svog lekarskog tima i boravio u strogoj izolaciji. Iako je njegovo telo prilično iscrpljeno zbog brojnih terapija u borbi sa leukemijom, Siniša je uspeo da prođe bez posledica.

Mihajlović se prvi put, otkako se saznalo da je pozitivan na korona virus, oglasio u medijima, a njegove reči donele su ogromno olakšanje.

‒ Posle onoga što sam prošao od jula do januara, šest meseci borbe protiv leukemije, sa tri hospitalizacije, kao i velikog broja hemo-ciklusa i transplantacije koštane srži, kovid mi je bio kao ispijanje čaše vode. Bio sam asimptomatičan i nisam ništa osetio ‒ sjajno raspoložen izjavio je Siniša za italijanske medije.

Pročitajte: Luksuzan odmor na jahti - Siniša Mihajlović izgleda kao mladić, a Arijana oduzima dah (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@vipdietrolospettacolo__2 је поделио/ла објаву дана 9. Сеп 2020. у 1:36 PDT

Njegovo stanje je odlično i tokom karantina nije osećao nikakve simptome, ali priznaje da nije od onih koji smatraju da je virus bezopasan.

‒ Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da kovid 19 nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubili najmilije ‒ zaključio je Siniša Mihajlović.

Pročitajte: Siniša Mihajlović u ludom provodu kod Đanluke Vakija – ovaj stajling se ne zaboravlja!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 8. Сеп 2020. у 12:07 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty