Bivši joj preti tužbom: Naomi Kembel pred sudom

Bivši joj preti tužbom: Naomi Kembel pred sudom

Autor: | 09/09/2020

0

Naomi Kembel pred sudom - pišu svetski mediji. Naime, najpopularniju manekenku na svetu, tužiće bivši dečko, milijarder Vladislav Doronin.

Naime, biznismen i manekenka raskinuli su 2013. godine, a on sada tvrdi da mu najtraženija manekenka na svetu duguje milione, koje već sedam godina ne pomišlja da mu vrati. Iako je njihovu vezu obeležilo doba basnoslovno skupih poklona, ovde se ne radi o darovanom, već o pozajmljenom novcu.

Pročitajte: Kraljica Ranija zasenila Naomi Kembel i podsetila na zaboravljeni trend

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 21. Авг 2020. у 9:30 PDT


Biznismen tvrdi da pored više milionskog duga, manekenka odbija i da mu vradi njegove stvari, koje su vredne oko 3 miliona dolara. Zbog iznesenih optužbi Naomi Kembel pred sudom će morati da objasni ovakvo ponašanje.

Tokom petogodišnje veze , Vladislav je Naomi darovao brojne skupocenosti, među kojima se nalazi i vila na privatnom ostrvu Kleopatra u Turskoj.

Vladislav Doronin bavi se nekretninama, a novac koji ima nebrojiv je. Upravo zato nije najjasnije šta je povod njegovom sukobu sa Naomi. Čini se da je ipak reč o obračunu na ličnoj osnovi, jer čoveku kao što je on, novca sigurno ne manjka.

Pročitajte: Naomi Kembel i Kejt Mos udružile snage na reviji Luja Vitona

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 21. Јул 2020. у 10:02 PDT

Sa druge strane Naomi Kembel je jedna od najtraženijih modela na svetu i njeno bogatstvo iznosi oko 60 miliona, što znači da ni njoj ne bi trebalo da predstavlja problem da vrati pozajmljeni novac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram
Tagovi: naomi kembel

Pročitajte još