Ceo svet poludeo od znatiželje: Ko je novi dečko trudne Kejti Holms? (foto)

Ceo svet poludeo od znatiželje: Ko je novi dečko trudne Kejti Holms? (foto)

Autor: | 08/09/2020

0

Od razvoda sa Tomom Kruzom, Kejti Holms javnost je interesovala samo kao bivša supruga daleko poznatijeg muža. Međutim, kada su se pojavile nove paparaco fotografije, na kojima se glumici nazire stomak ispod uske haljine, vest da je Kejti Holms trudna zainteresovala je javnost.

O ljubavnom životu Kejti Holms pisalo se i ranije, a do nedavno su je povezivali i sa najvećim Holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuperom. Ipak, glumica se o svom emotivnom partneru nije oglašavala. Sada kada su mediji počeli da pišu o tome da je Kejti Holms možda trudna, paparaci su posebnu pažnju sa kim se viđa.

Pročitajte: Glumac presrećan, Kejti Holms očajna - Suri Kruz donela odluku koja će joj zauvek promeniti život

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@famouskids_insta је поделио/ла објаву дана 24. Авг 2020. у 6:03 PDT


Ono što su mediji otkrili iznenadilo je javnost, Kejti Holms ljubi osam godina mlađeg dečka. Uslikana u njegovom zagrljaju, Kejti izgleda veoma srećno.

Reč je o Emilu Vitolu (33) kuvaru koji je ukrao glumičino srce i koji bi potencijalno mogao da bude otac njenog deteta, ukoliko su glasine o trudnoći istinite.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katie Holmes 👑 (@katieholmesfans) дана 7. Сеп 2020. у 8:37 PDT


Sreća Kejti Holms jasno se vidi na njenom licu, a čak i ako su napisi o trudnoći samo još jedan u nizu tračeva, Emil je definitivno novi muškarac u Životu Kejti i njene ćerkice Suri Kruz.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti