Aplauz za hrabrost: Fotografija Dee Đurđević govori više od hiljadu reči

Aplauz za hrabrost: Fotografija Dee Đurđević govori više od hiljadu reči

Autor: | 08/09/2020

0

Voditeljka Dea Đurđević pokazala je koliki je borac, kada se svim snagama trudila da se oporavi, nakon teške nesreće, koja ju je zadesila prošle godine. Mlada i talentovana Dea nije dopustila da je strah i nesigurnost ophrvaju nijednog trenutka, a sada je javnosti još jednom pokazala svoju hrabrost.

Naime, Dea Đurđević pokazala je ruku u svojoj novoj "Instagram" objavi. To je ujedno prvi put da voditeljka povređenu ruku pokazuje bez zavoja. Uz fotografiju, Dea je napisala i poruku, koja je izazvala brojne komentare podrške.

Pročitajte: Prvi put posle stravične nesreće Dea Đurđević pokazala povređenu ruku (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) дана 7. Сеп 2020. у 5:37 PDT

- Pre nego što sam se prvi put pojavila kao reporter bila sam volonter u informativnoj redakciji (tek što sam završila Fakultet političkih znanosti), zatim su prepoznali moj trud i počela sam raditi na svom prvom radnom mestu kao reporterka jutarnjeg programa. Nakon dve sezone truda, rada na sebi i ulaganja u dodatno obrazovanje i prakse postala sam voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji. I ta bajka traje evo već četiri sezone - napisala je Dea i istakla da je i posao veliki deo njene svakodnevne motivacije.

Voditeljka Dea Đurđević pokazala je ruku, nakon što se mesecima borila za oporavak, aktivno trenirala i oporavljala svoje telo, kako bi se što pre vratila normalnom načinu života i svom voljenom poslu.

Pročitajte: Voditeljka Dea Đurđević – Ljubav je najveća motivacija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) дана 26. Мај 2020. у 1:15 PDT

Podsećamo, prošle godine Dea je doživela tešku nesreću, tokom koje je ostala bez ruke, ali ovu mladu ženu to nije sprečilo da se bori kako za lične, tako i za poslovne uspehe. Tokom svoje borbe imala je neverovatnu podršku svog emotivnog partnera i kolege Mladena Mijatovića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti