Ana Franić za "Hello!": Nastavljam tamo gde sam stala pre deset godina

Ana Franić za "Hello!": Nastavljam tamo gde sam stala pre deset godina

Autor: | 05/09/2020

0

Glumica Ana Franić posle pauze od deset godina vraća se na male ekrane serijom „Močvara“

Nakon predstavljanja na Sarajevskom filmskom festivalu, gde je izazvala veliko interesovanje i dobila odlične kritike, krimi-drama „Močvara“ u režiji Olega Novkovića doživeće televizijsku premijeru. Prva od deset epizoda biće prikazana 6. septembra na „Superstar TV“, a gledaoci Radio-televizije Srbije moći će da je prate od 12. septembra. Ljubitelje trilera očekuje napeta policijska istraga za serijskim ubicom koji je iza sebe ostavio tri žene ubijene na ritualan način. Inspektor Nikola, koga igra Goran Bogdan, dobija zadatak da pronađe manijaka koji seje strah po Beogradu. Dok traga za ubicom, prinuđen je da se susretne i sa sopstvenom prošlošću. Brojnu glumačku ekipu čine i Stefan Trifunović, Boris Isaković, Dubravka Kovjanić, Nada Šargin, Miona Marković, Svetlana Bojković. Uloga Ljubinke, mlade žene sumnjivog morala, pripala je Ani Franić, koja je poslednjih godina živela i radila u Hrvatskoj.

Imate li tremu zbog činjenice da „Močvara“ otvara novu televizijsku sezonu, ali i zbog vašeg povratka pred ovdašnju publiku?

– Više zbog ovog drugog jer mene u Srbiji dugo nije bilo, skoro deset godina. Iskreno, najveća trema bila je prisutna tokom snimanja. Sada, kada je sve završeno, dominantan je osećaj iščekivanja i radosti. Mislim da ćemo dobiti seriju kakvu naša televizija, pogotovo državna, odavno zaslužuje.

Pročitajte: Glumica Ana Franić u iskrenoj ispovesti - Razvela sam se civilizovano, ni za čim ne žalim

Šta ste prvo pomislili kada je stigao poziv da budete deo ekipe?

– Sa publikom u Srbiji rastala sam se ulogom u izuzetno gledanoj seriji „Ulica lipa“ i drago mi je što se vraćam sa podjednako ozbiljnim zadatkom. Osim toga, čast mi je što imam priliku da radim sa Milenom i Olegom, to sam želela još od Akademije. Njih dvoje stvarno se trude da i u najtežim okolnostima svoj posao rade na pravi način, bez kompromisa, što je veoma teško. Bilo mi je zadovoljstvo da budem deo ekipe od 60 glumaca, zaista zvezdanih. Izdvojila bih divnu saradnju sa kolegom Goranom Bogdanom, koji igra glavnu ulogu.

Kako su vas dočekale kolege posle duže pauze?

– Sjajno. Mi se svi manje-više znamo. Nastavljam tamo gde sam stala pre deset godina.

Ceo intervju sa Anom Franić pronađite u najnovijem broju magazina "HELLO!" koji je u prodaji od 4. septembra!

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović, ATA Images, Hello!

Slične Vesti

Pročitajte još