Darko Lazić je toliko dugo čekao na ovaj momenat (foto)

Darko Lazić je toliko dugo čekao na ovaj momenat (foto)

Autor: | 04/09/2020

0

Darko Lazić - sin Aleksej uneo je ogromnu radost u njegov život...

Popularni pevač Darko Lazić je nakon borbe za život, posle teške saobraćajne nesreće, shvatio koliko je život dragocen. Odlučio se za drastične promene, operisao je želudac, ostavio alkohol, smršao više od 60 kilograma i sada je spreman da bude posvećen i predan otac. Kada je Aleksej bio beba, Darko se otežano kretao i nije mogao aktivno da učestvuje u svakoj sekundi njegovog odrastanja. Zato je sada veoma posvećen i trudi se da nadoknadi izgubljeno vreme.

Pročitajte: Marina blista od sreće - Darko Lazić jedva čeka da dobiju bebu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) дана 29. Авг 2020. у 9:34 PDT

Lep letnji dan, tročlana porodica odlučila je da provede u Darkovom rodnom mestu - Brestaču. U prelepoj prirodi, u miru i tišini, Marina, Darko i Aleksej uživaju u dugim šetnjama. Buduća supruga Darka Lazića odlučila je da pokaže svim svojim pratiocima na "Instagramu", kao i brojnoj pevačevoj publici koliko je on napokon srećan.

Nakon što je smršao oko 70 kilograma i oslobodio se biolova koji su ga mesecima sputavali da živi normlano, Darko se polako vraća i sportskim aktivnostima.

Pročitajte: Darko Lazić - Sin Aleksej i ćerka Lorena najzad zajedno (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана 25. Мај 2018. у 9:04 PDT

Otac i sin odlučili su da septembarsko popodne provedu zajedno i to u vožnji Brestačem. Umesto automobilom, odlučili su se za sport, pa su krenuli biciklom.

- Otišli da haraju ulicama Brestača - napisala je Marina pored "storija" koji je objavila na "Instagramu". Pevač osmeh ne skida sa lica, pa je jasno kao dan da mu je srce puno ljubavi i spokoja. Najzad može da uživa sa svojim sinom kako je želeo.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još