Manipulator ili brižan otac? Oglasio se muž Tanje Savić

Manipulator ili brižan otac? Oglasio se muž Tanje Savić

Autor: | 03/09/2020

0

Muž Tanje Savić je već neko vreme glavna tema u domaćim medijima. Od kada je pre četiri meseca odvojio majku od dece, uz njegovo ime nižu se negativni epiteti, a sada se on konačno oglasio.

- Video sam da u srpskim medijima kruže svakakve priče, ali samo to. Još uvek nema potrebe da dajem izjave i da se javno oglašavam. Zar treba da objašnjavam da sam decu odveo u Australiju da bih ih spasao od korone. I to što moja supruga nije htela da pođe sa nama, a mogla je. - rekao je Dušan Jovanović za magazin "Star".

Pročitajte: Ko je u stvari suprug Tanje Savić?

Njegova smirena reakcija i odsustvo loših komentara na račun njegove supruge zbunile su javnost. Ipak, njegov smiren ton potpuno je išao u prilog priči, koju je Tanja nedavno iznela za magazin "Hello!".

- Kako je vreme prolazilo, na neki način uspeo je da uđe pod kožu ljudima iz mog okruženja. Mnogi moji prijatelji su mi okrenuli leđa, a neki su mu čak pomogli pri ovom odlasku u Australiju. Možete da zamislite koliku moć ima. - otkrila je tom prilikom Tanja manipulativnu stranu svog supruga.

U pomenutom intervjuu iznela je i pretpostavku o njihovom odlasku u Australiju, o kome ona, kako kaže u tom trenutku ništa nije znala.

Pročitajte: Tanja Savić ucenjena - Zbog jedne greške mogla bi da izgubi sve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Oct 18, 2016 at 5:11am PDT


‒ Od nekoliko verzija koje sam čula, ove zvuče najrealnije. Za dvadeset hiljada evra, koje sam, naravno, ja zaradila, kupio je četiri avionske karte za biznis klasu, da bi na aerodromu rekao da “mama ne može da putuje jer je dobila temperaturu”. To je, verovatno, zvučalo dovoljno uverljivo, a ne bi me čudilo ni da je falsifikovao moj potpis. Uvek je sve papire držao kod sebe, jer je voleo da baš sve kontroliše.

Sada je Tanja spremna da se bori za svoju decu, u tome ima podršku mnogih ljudi i prijatelja. Da li je to razlog zbog koga je muž Tanje Savić najednom odabrao smireni ton bez pretnji i uceni, ili je reč o novoj nadi da će sa suprugom rešiti nesuglasice, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti