Stiže pojačanje: Merjem Uzerli čeka drugo dete

Stiže pojačanje: Merjem Uzerli čeka drugo dete

Autor: | 03/09/2020

0

Merjem Uzerli trudna je po drugi put, prenose turski mediji, a slavna glumica prelepe vesti je potvrdila i otkrila da u njen dom stiže još jedna devojčica.

- Trudna sam pet meseci. Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi devojčicu. Lara je već dugo želela brata ili sestru, presrećna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam srećna jer gradim svoju porodicu - rekla je Merjem za medije.

Pročitajte: Merjem Uzerli konačno srećna, objavila božanstvene vesti (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 17. Јул 2020. у 9:24 PDT

Popularna Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", otkako je rodila ćerku Laru u potpunosti se posvetila majčinstvu, pa joj pauza od karijere i te kako prija. Glumica je šestogodišnju ćerku dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Džanom Atešom, međutim, pre rođenja devojčice par je prekinuo sve kontakte. Merjem je odlučila da sama odgaja ćerku, napustila je Tursku i zbog zdravstvenih problema preselila se u Berlin, odakle je i njena majka.

Merjem Uzerli trudna - Da li je on otac?

Ove godine, Merjem je prilično srećna. Pokrenula je sopstveni biznis - prodavnicu slatkiša u samom centru Berlina, a kako je i sama izjavila veoma je zaljubljena. Šuškalo se da je njena nova ljubav Čaglar Ertugrul.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Caglar Ertugrul (@caglarertugrul) дана 29. Дец 2018. у 8:58 PST

Turski mediji pišu kako je tridesetdvogodišnji glumac, koga smo gledali u seriji “Fazilet i njene kćeri“, očaran šarmom i lepotom četiri godine starije Merjem. Naime, sve su glasnija šuškanja da je njegovoj vezi s kostimografkinjom Kajlu Manukjan došao kraj upravo zbog zanosne Hurem.

Šuška se da bi upravo on mogao biti otac drugog deteta prelepe Hurem, ali Merjem Uzerli ta pisanja do sada nije ni potvrdila niti demantovala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 28. Авг 2020. у 2:47 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram