Postupak Jelene Đoković kao motivacija roditeljima: Ovako se deca uče (video)

Postupak Jelene Đoković kao motivacija roditeljima: Ovako se deca uče (video)

Autor: | 31/08/2020

0

Jelena Đoković vaspitanje dece, sina Stefana i ćerke Tare, ne krije, već javno govori na tu temu kada god joj se ukaže prilika. Supruga Novaka Đokovića početkom godine, dok je boravila u Srbiji, govorila je na panelu ” Budućnost je sada” i otkrila kako vaspitava svoje naslednike:

- Oni mene vaspitavaju i prevaspitali su me od njihovog prvog dana. Ja ih ne vaspitavam. Zbog njih sam svesna koliko imam još da rastem, i sagledavam svoje greške. Oni mi pokazuju da ne mogu više da mislim da znam bolje od njih. Oni su toliko čisti, bez grešaka, predrasuda, idu u svet sa takvom živošću i nevinošću. Nama stalno govore da ne budemo naivni. Ali, baš treba da budemo takvi. Otvoreni, bez očekivanja. Ja to učim od svoje dece. Nikada neću ništa očekivati od njih. Svojoj deci ću uvek reći: “Ma, vi ste najbolji! Ne treba vam ništa više!”.

Pročitajte: Jelena Đoković - Govorim četiri jezika i pročitam 50 knjiga godišnje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 23. Апр 2020. у 6:49 PDT

Najviše pažnje privukla je priča da Novak i Jelena mališane ne vaspitavaju batinama.

– Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem, verujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti – rekla je Jelena.

Jelena Đoković - vaspitanje dece po sledećem modelu

Kako se mnogima dopao način na koji Jelena razmišlja, njene sve češće objave na "Instagramu", vezane za vaspitanje dece, privlače ogromnu pažnju. Ovog puta Jelena je objavila nekoliko video snimaka na kojima je pokazala kako na jednostavan i kreativan način uči engleski sa svojom ćerkicom Tarom, koja će za koji dan napuniti tri godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 15. Апр 2020. у 6:22 PDT

- Uživamo da gledamo slike, pa smo radoznali da razumemo i reči, pa uz put malo i promenimo jezik. Nama tako prija i tako provedemo kvalitetno vreme. Svako dete je drugačije i posebno, pa verujem da i vi imate neke svoje načine da uvedete vaše dete u svet knjiga. Dok su deca mala, kao sunđeri upijaju nova znanja.  Mnogo im je lakše da tada nauče jezike i jedan od načina može biti da im se čitaju priče. Da li čitate deci? - upitala je Jelena svoje pratioce i dobila pregršt odgovora, kao i reči hvale za svoj metod rada sa decom.

Pogledajte kako Jelena uči Taru:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 31. Авг 2020. у 3:14 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti