Novo razočaranje Hajdi Klum: Kraj trećeg braka?

Novo razočaranje Hajdi Klum: Kraj trećeg braka?

Autor: | 31/08/2020

0

Jedna od najpoznatijih manekenki, Hajdi Klum slomljena je zbog emotivne izdaje. Iako iza sebe ima već dva propala braka, manekenka nije prestala da veruje u ljubav. Ipak, bezuslovno poverenje koje je pružila partneru, njen suprug Tom Kaulic, izigrao je i somio joj srce.

Brak Hajdi Klum, koji je otpočeo pre godinu dana i ličio na pravu bajku, sada je u krizi.

Pročitajte: Romantično venčanje i slavlje na Kapriju - Hajdi Klum i Tom Kaulic obnovili bračne zavete (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Aug 23, 2020 at 10:43am PDT


- Hajdi je Toma uhvatila kako se ljubi sa bivšom devojkom. Iako nije poznato o kojoj je tačno devojci reč, Tom je bivšu ljubav sreo tokom odlaska u market. Hajdi je povređena jer je Tom, devojku nepoznatu javnosti, snažno zagrlio i poljubio gotovo pa u usta. Ona je sve to gledala iz automobila. Požalila se prijateljici kako je nakon tog susreta bio sav uznemirem i da je stalno gledao u telefon, kao da nešto očekuje.- rekao je izvor blizak paru za Američke medije.

Hajdi je u poslednje vreme veoma sumnjičava, jer trenutno prolazi i kroz razmirice sa bivšim suprugom. Hajdi želi da sa sobom u Nemačku povede i svoju decu, sa čim se njen bivši suprug ne slaže i pravi joj probleme. Upravo zbog toga, brak Hajdi Klum trpi, jer je ona pod konstantnim stresom. Sezona nemačkog "Top Modela" uskoro počinje sa snimanjem, a Hajdi još uvek nije dobila dozvolu da sa sobom povede i decu.

Pročitajte: Na pragu šeste decenije oduzima dah - Hajdi Klum otkrila tajnu zanosnog izgleda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on May 4, 2020 at 8:10am PDT

- Deca žele da budu uz svoju majku. Snimanje će trajati otprilike tri meseca. Hajdi planira da se u Sjedinjene Američke Države vrate oko božićnih praznika, kako bi to vreme deca provela sa ocem. - kaže izvor blizak manekenki.

Nije poznato da li će je i Tom pratiti na tromesečnom putu u Nemačku. Da bi do toga došlo, oni prvo moraju prevazići krizu pred kojom se našao njihov brak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs