I lepota i karijera: Ovo je naslednica Tanje Bošković (foto)

I lepota i karijera: Ovo je naslednica Tanje Bošković (foto)

Autor: | 30/08/2020

0

Glumica Tanja Bošković iz velike ljubavi sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima dvoje predivne dece. Dok je sin Đorđe već oženjen, ćerka Tanje Bošković pošla je majčinim stopama i oprobala se u glumačkim vodama.

Đorđe se odlučio da studira političke nauke, a kada je sreo ljubav svog života zaljubio se i stao na ludi kamen 2014. godine. Danas sa suprugom živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pročitajte: Tanja Bošković u životnoj drami sa srećnim krajem - Dobro sam!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka) on Nov 12, 2018 at 8:09am PST


Sa druge strane, ćerka Tanje Bošković, koje neopisivo liči na majku, odlučila je da i u poslovnom smislu krene njenim stopama. Iako je prvo odabrala sociologiju, Lana je ubrzo napustila studije i oprobala se u svetu glume. Od brojnih glumačkih angažmana, zasigurno joj je najdraža uloga u predstavi "Petra" gde glumi rame uz rame sa svojom majkom.

Jednom prilikom, Tanja je otkrila da su njena deca, sad već "gotovi" ljudi, a da su njihovi izbori za nju dragoceni.

– Davno sam ih vaspitavala, sad su odrasli ljudi. Đole je otišao u Ameriku i oženio se. To je želeo i neka se sad bori. I sama sam bila na tom putu, a odustala sam jer se nisam snašla. Lana je sama izabrala glumu, a danas ja učim od nje, jer su njene ideje dragocene i njen ugao gledanja na život je potpuno drugačiji i svež.

View this post on Instagram

 

A post shared by srpski.glumci 🎬 (@srpski.glumci) on Aug 26, 2020 at 4:14am PDT


Pored istog životnog poziva, njih dve dele i neverovatnu fizičku sličnost. Ćerka Tanje Bošković nasledila je majčinu prepoznatljivu boju kose, kao i krupne oči. Prelepi osmeh mlade glumice, neverovatno podseća na stidljivu i divnu Tanju Bošković, sa početka karijere.

Pročitajte: Tanja Bošković: Tajna savršene figure i u sedmoj deceniji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Само Домаће (@_samodomace_) on Jul 16, 2020 at 11:20am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka) on Feb 7, 2019 at 3:40am PST

Sudeći po lepoti i talentu koji lepa Lana poseduje, verujemo da je čeka karijera pozorišne i filmsek dive, koju njena majka i danas sa ponosom nosi i opravdava.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram