Kejti Peri i Orlando Blum postali roditelji, devojčica dobila prelepo ime

Kejti Peri i Orlando Blum postali roditelji, devojčica dobila prelepo ime

Autor: | 27/08/2020

0

Kejti Peri i Orlando Blum - ćerka je stigla!

Prelepe vesti stižu nam iz Amerike - Kejti Peri (35) i Orlando Blum (43) postali su roditelji preslatke devojčice koja se proteklih meseci sa nestrpljenjem iščekivala. Holuvudski glumac i njegova supruga do sada se nisu lično oglašavali povodom dolaska ćerke na svet, ali je informacija o njenom rođenju prvo osvanula na "Tviteru".

- Dobrodošla na svet Dejzi Dov Blum - poručili su iz UNICEF-a čiji su Kejti i Orlando ambasadori. Preslatka fotografija u rekordnom roku obišla je svet.

- Ime devojčice odmah je privuklo pažnju na društvenim mrežama. "Daisy" pesma o hrabrosti i snazi, Dove (golubica) simbol mira, nade, hrabrosti i slobode. Evo zašto je Kejti snimila pesmu "Daisies" - pišu tviteraši. Naime, pevačica je ove godine izbacila pesmu koja nosi ime njene ćerkice.

Kejti Peri i Orlando Blum - Ćerka je ostvarenja zajedničkog sna

Presrećna što je postala majka i Kejti je na svom "Instagram" profilu podelila sa svojim fanovima i pratiocima prelepe vesti. Ona se nije lično obratila, već je uz istu prelepu fotografiju iz porodlišta, podelila zvanično saopštenje koje su Orlando i ona sastavili.

- Dobrodošla na svet, Dejzi Dav Blum. Počastvovani smo da vam predstavimo našeg novog ambasadora. "Mi lebdimo od ljubavi, jer je naša ćerka na svet stigla sigurna i zdrava. Ali znamo da smo među srećnicima i da ne može svako da iskusi ovako mirno rađanje, kao što je to bilo naše. Zajednice širom sveta i dalje imaju manjak zdravstvenih radnika i svakih jedanaest sekundi umre trudnica ili novorođenče, uglavnom od uzroka koji se mogu sprečiti. Od COVID-19 mnogo više novorođenih života je u riziku zbog povećanog nedostatka vode, sapuna, vakcina i lekova koji sprečavaju bolesti. Kao roditelji novorođenčeta, ovo nam slama srce, kao što saosećamo sa roditeljima koji se bore sada više nego ikad", rekli su nam Kejti i Orlando - stoji u saopštenju UNICEF-a.ž

Pročitajte: Neposredno pred porođaj Kejti Peri iznenadila fanove ambicioznim potezom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 27. Авг 2020. у 12:31 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti