Tom Kruz sateran do zida, osveta stiže i ova žena se neće zaustaviti

Tom Kruz sateran do zida, osveta stiže i ova žena se neće zaustaviti

Autor: | 25/08/2020

0

Glumac Tom Kruz, kako piše strana štampa, uskoro će se naći u velikom problemu. Naime, njegova porodica je već nedeljama u centru medijskih napisa jer je maloletna Suri (14) navodno odlučila da ispuni očevu želju i pridruži se sajentološkoj crkvi. Kruz je presrećan zbog ćerkine odluke, ali izgleda da neće još dugo biti u tako lepom raspoloženju.

Njegova bivša supruga Kejti Holms veoma je razočarana ćerkinom odlukom. Ona je tokom šestogodišnjeg braka sa slavnim glumcem prošla razne faze i nije joj se dopalo na koji način su živeli i slepo poštovali sva načela ove organizacije.

Pročitajte: Kejti Holms prvi put progovorila o razvodu od Toma Kruza

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hollywood Star Kids (@hollywoodstarkids) дана 24. Авг 2020. у 11:19 PDT

Pre nekoliko dana zazvonio je Kejtin telefon, piše „Gossip Cop“, i dobila je ponudu da se pojavi u emisiji „Scientology: Fair Game“ kod Lee Remini. Sve ovo ne bi bilo toliko neobično da voditeljka nije smrtni neprijatelj  glumca Toma Kruza. Ona je rešena da ga u potpunosti uništi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PopCulture (@popculture) дана 31. Јул 2020. у 3:55 PDT

‒ Ovog meseca voditeljka želi da u svojoj emisiji ugosti bivšu suprugu Toma Kruza kako bi podelila svoja iskustva kao osoba koja je bila deo te priče. Sajentologija je, inače, poznata po tome da veruje da je čovek besmrtno duhovno biće. Tom je već u nekoliko situacija imao okršaje i negativne situacije sa kolegama i poznanicima koji su imali drugačije mišljenje od njegovog ‒ piše ovaj magazin.

Pročitajte: Holivud na nogama - Glumac Tom Kruz spreman je za ulogu života

Iako se razvela od Toma, Kejti do sada nikada nije otvoreno pričala o detaljima i roblemima zajedničkog života, koji su nastajali upravo zbog Tomove vere. I dok voditeljka s nestrpljenjem čeka odgovor slavne glumice, sprema pitanja koja će u potpunosti uništiti Kruza.

Da li će njegova bivša supruga pristati da se pojavi u pomenutoj emisiji i ispriča sve što joj je na duši, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti