Tara ima samo tri godine, ali Ana je već odlučila šta će ona morati da radi u životu

Tara ima samo tri godine, ali Ana je već odlučila šta će ona morati da radi u životu

Autor: | 24/08/2020

0

Pevačica Ana Nikolić svoju mezimicu, trogodišnju ćerku Taru, koju je dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom, usmerava i vaspitava sa mnogo ljubavi. Iako je Tara još mala, Ana od jedne želje i zamisli već sada ne odustaje i namerava da je sprovede u delo.

‒ Kao što i mene moji roditelji nisu sputavali u odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati bilo šta da odabere. Ipak, insistiraću na tome da mora da ima solidno obrazovanje. Mislim da je to za jednu mladu ženu u sadašnjem trenutku veoma važno. To nema veze sa onim: „Donesi mi diplomu!“ Ne mora da završi fakultet i diplomira, ali mora da prođe neku školu ‒ istakla je Ana u emisiji „Ekskluzivno“.

Pročitajte: Tara je za treći rođendan želela igračku, a Ana Nikolić iskeširala je 8.000 evra i kupila ovo!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 3. Авг 2020. у 6:52 PDT

Ana Nikolić ‒ Ćerka mora da nauči šta su obaveze

Pevačica smatra da je obrazovanje jako važno, naročito za žensku decu.

‒ To je jedan proces sazrevanja u kome učiš svašta nešto, uključujući životne situacije. U suštini, najmanje naučiš na fakultetu, sve vreme zapravo učiš kroz praksu. Ne mora da diplomira, ali mora da sprema ispite, da nauči šta su obaveze. Ona prosto mora da bude jedna mlada, obrazovana osoba. Ne postoji ništa više seksi od žene koja je obrazovana, a da ne dodajem lepa, pametna i sve ostalo. Obrazovana žena je uvek seksi. Svim mladim devojkama bih preporučila da se obrazuju. Mislim da je rad na sebi veoma važan ‒ zaključila je Ana, koja svakodnevno razmišlja o budućnosti svoje trogodišnje ćerke.

Pročitajte: Najnovije fotografije Ane Nikolić i Tare oduševile fanove

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 6. Јун 2020. у 2:48 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti