Izgled koji mami uzdahe: Jelena Đoković kakvu do sad niste videli (foto)

Izgled koji mami uzdahe: Jelena Đoković kakvu do sad niste videli (foto)

Autor: | 22/08/2020

0

Supruga Novaka Đokovića poznata je po svojoj skromnosti i prirodnoj lepoti, a svojim modnim izborima oduševljava u svakoj prilici. Ipak, modno izdanje Jelene Đoković, ovom prilikom privuklo je mnogo pažnje.

Letnje izdanje Jelene Đoković na društvenoj mreži "Instagram" privuklo je mnogo pažnje. Romantična letnja haljina, koja ističe Jeleninu vitku figuru i preplanuli ten, savršeno se slaže sa ravnim sandalama i slamenim šeširom. Celu kombinaciju Jelena je u svom stilu dopunila jednostavnom pletenicom i prirodnim izgledom bez trunke šminke.

Pročitajte: Jelena Đoković - Govorim četiri jezika i pročitam 50 knjiga godišnje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 22. Авг 2020. у 4:23 PDT


Modno izdanje Jelene Đoković, potpuno je usklađeno sa odabirom njene ćerkice, pa su mama i ćerka držeći se za ruku prošetale lepršave haljinice i slamnate šešire. Ova preslatka fotografija na "Instagramu" je napravila pravu pometnju, a komplimenti su stizali na račun lepše polovine porodice Đoković. Malena Tara ponela je preslatku teget haljinicu i šeširić i ličila je na minijaturu svoje prelepe majke.

Pročitajte: Jelena Đoković - Nepopularne veštine roditeljstva uslov za dečiju rutinu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 22. Авг 2020. у 3:46 PDT


Jelena svakim svojim pojavljivanjem još jednom potvrđuje sve čari prirodne lepote i jednostavnosti. A to potvrđuje i njen suprug koji je u svoju ženu zaljubljen kao prvog dana i svaku priliku koristi da joj to stavi do znanja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram