Andreana Čekić ogolila dušu: Etiketa da sam nekome otela muža teško se skida

Andreana Čekić ogolila dušu: Etiketa da sam nekome otela muža teško se skida

Autor: | 21/08/2020

0

Pevačica Andreana Čekić uživa u svojoj trubulentnoj vezi sa verenikom Markom Miloševićem i ne krije da se vole jače nego pre. Poznato je da je Andreana uplovila u romansu sa Markom dok je on još bio oženjen, a njegova žena Marina je optužila pevačicu da je njenom detetu "ukrala oca". Prvi put, pevačica je otvorila dušu i priznala da joj nije bilo lako da se nosi sa tim prizanaje. Ona je svesna da nosi tu "etiketu" i da joj to nikako ne prija.

- O meni nema realno šta ružno da se kaže. Ja sam neko ko je uvek iskren i otvoren. Čak i kada su pisali da sam otela tuđeg muža, to je samo napis. Naravno, jako je ružno kada dobiješ etiketu, teško da možeš da se rešiš toga. Međutim, nisam davala izjave, niti sam demantovala niti potvrdila - rekla je Čekićeva za "IDJ" i dodala:

Pročitajte: Pevačica Andreana Čekić - Marko i ja smo sve preživeli sa puno razgovora i puno ljubavi

- Markov i moj brak je bio pri kraju, jer da nije tako ne bi se našli, to je normalno. U životu treba raditi kako ti srce kaže.

Pevačica Andreana Čekić o svađi sa verenikom Markom

Krajem prošle godine novine su bile prepune vesti o svađi Andreane Čekić i njenog verenika koja je usledila samo meseca dana nakon romantične veridbe. Razlog prekida velike ljubavi navodno je bila svađa koja se dogodila na turneji u Americi.

 – Istina je da smo se malo posvađali u Americi, ali daleko od toga da smo se tukli. Ja sam protiv svakog vida nasilja, ni u ranijim vezama ne bih tako nešto trpela – rekla je Andreana tada za emisiju “Ekskluziv”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram