Pevanje palo u drugi plan: Evo čime se danas bavi legenda narodne muzike Verica Šerifović

Pevanje palo u drugi plan: Evo čime se danas bavi legenda narodne muzike Verica Šerifović

Autor: | 20/08/2020

0

Verica Šerifović decenijama važi za jedan od najboljih i najlepših ženskih vokala na našoj domaćoj muzičkoj sceni, ali malo ko zna čime se ona danas bavi. Svojim glasom majka Marije Šerifović pleni i malo ko ostane ravnodušan kada krene neka od njenih pesama. Ali, čini se da je Verica, mudra kao i uvek, odlučila da započne još jedan biznis.

Pročitajte: Verica Šerifović u suzama - Ti si pokrenuo moju karijeru i voleo moju Maru k’o svoje dete

Kako navodi domaća štampa Verica Šerifović pre četiri godine otvorila je poslastičarnicu u rodnom Kragujevcu, u kojoj sama radi. Kako "Blic" piše, kad god dođe da obiđe majku Vericu i oca Rajka, Marija često svrati u poslastičarnicu.

Verica je pre toga neko vreme bila vlasnica i poslastičarnice na Novom Beogradu, ali je promet bio slab, pa je morala da je zatvori. U Kragujevcu joj posao ide odlično. Tako je njena odluka da joj pevanje ne bude primarno zanimanje bila i više nego dobra.

Pročitajte: Verica Šerifović - Marija se preda mnom pravila jaka, ali moja bolest joj je teže pala nego meni

Uzimajući u obzir da je estrada duboko pogođena pandemijom virusa korona, jer od marta nema nastupa i koncerata, pa tako nema ni stalnih finansijskih priliva, Verica ne mora da brine. Njen privatan biznis odlično funkcioniše i solidno prihoduje od toga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još