Holivudski zavodnik Džerard Batler ponovo je slobodan

Holivudski zavodnik Džerard Batler ponovo je slobodan

Autor: | 20/08/2020

0

Stranim medijima kao bomba je odjeknula vest da je Džerard Batler ponovo slobodan. Holivudski zavodnik bio je u dugogodišnjoj vezi sa atraktivnom Morgan Braun.

Kako prenosi magazin „People“ par je na šest godina ljubavi stavio tačku. Poslednji put viđeni su početkom avgusta na plaži u Los Anđelesu, gde su razmenjivali nežnost i ništa nije slutilo na raskid.

Džerard Batler ovu romansu otpočeo je 2014. godine, i dok je početak bio turbulentan i praćen svađama i raskidima, poslednje godine veze bile su prava idila.

Pročitajte: Trpeo bolove 72 sata - Džerard Batler helikopterom prebačen u bolnicu! (video)

Prema tvrdnjama stranih medija, glavni krivac za ovaj prekid je prebukirani raspored poznatog glumca. U nekoliko intervjua Džerard je otkrio da nema vremena ni za devojku ni za privatni život, a da je veza došla do tačke u kojoj bi trebalo odlučiti koliko su ozbiljni.

‒ Nemam privatni život. Voleo bih da imam jedno ili dvoje dece ‒ rekao je glumac, ističući da ne uspeva da se ostvari u svemu o čemu sa Morgan sanja.

Iako su vezu još 2018. podigli na viši nivo, kada su počeli da žive zajedno, Džerard i Morgan nisu uspeli da prebrode emotivne nedostatke, koji su uz njegov posao nenadoknadivi.

Pročitajte: Džerard Batler - Tako sam ponosan na mog Novaka, malo je boraca kao što je on! (video)

Iako su mediji pisali da bi dizajnerka enterijera mogla da odvede pred oltar zgodnog holivudskog neženju, to se ipak neće dogoditi.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: džerard batler

Pročitajte još