Neočekivani postupak lepe manekeke - Aleksandar Radojičić zatečen (foto)

Neočekivani postupak lepe manekeke - Aleksandar Radojičić zatečen (foto)

Autor: | 19/08/2020

0

Glumac Aleksandar Radojičić već neko vreme je u srećnoj vezi sa prelepom manekenkom Dunjom Radičević. Upoznali su se na jednoj žurki, a već posle nekoliko poruka sevnule su varnice.

Devojka Aleksandra Radojičića očarala je kako njega, tako i njegove najbliže. Par je, inače, u vezi oko godinu dana i dugo se nisu javno eksponirali.

Pročitajte: Svi detalji veze - Aleksandar Radojičić ponovo ljubi zgodnu manekenku! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Jul 23, 2020 at 12:17pm PDT

– Simpatije dvoje ljudi uspešnih u svojim poslovima počele su upoznavanjem na jednoj žurki tokom vrelih letnjih dana. Sve se dešavalo u Novom Sadu, s obzirom na to da je Dunja rođena u ovom gradu. Isprva su se dopisivali, a ubrzo su počeli i da se viđaju, te su simpatije brzo prerasle u ljubav – navodi izvor blizak manekenki.

– U prvom trenutku samo bliskim prijateljima su rekli za njihovu ljubavnu vezu, a posle nekoliko meseci počeli su da se pojavljuju zajedno na žurkama i proslavama. Doduše, to su uglavnom činili onda kada su Dunjine poslovne prilike to dozvoljavale jer je ona poslom vezana za London, gde provodi najviše vremena.

Pročitajte: Nova frizura devojke Aleksandra Radojičića pravi je bum na Instagramu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Radicevic 💫 (@dunja_radicevic) on Jul 27, 2020 at 8:44am PDT

Ipak, posle godinu dana stvari su se promenile, a simpatije su prerasle u ljubav, pa Aleksandar i Dunja koriste svaku priliku da se pojave zajedno, a svoju ljubav često dele i na društvenim mrežama.

Da je situacija ozbiljnija nego ikada pokazuje i ovaj neočekivani postupak lepe Dunje. Devojka Aleksandra Radojičića odlučila je da svima stavi do znanja da je atraktivni glumac samo njen, pa je „obeležila teritoriju“. Ostavila je trag poljupca na obrazu svog dečka, a onda zajedničku fotografiju podelila na „Instagramu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Radicevic 💫 (@dunja_radicevic) on Aug 15, 2020 at 9:14am PDT


Šarmantni i prelepi, izgledaju zaljubljeno i srećno, a skrivenu poruku koju Dunja šalje ovim poljupcem shvatile su mnoge Aleksandrove obožavateljke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Slične Vesti

Najnovije vesti