Miranda Ker je mama, supruga i uspešna poslovna žena - Koja je njena tajna?

Miranda Ker je mama, supruga i uspešna poslovna žena - Koja je njena tajna?

Autor: | 14/08/2020

0

Miranda Ker živi život iz snova. Bivša supruga Orlanda Bluma ne krije da je u njenom životu baš sve na svom mestu, ali ističe da se iza njenog uspeha, krije mukotrpan trud. Sve što ima lepa manekenka stvroila je sama, a sada je konačno odlučila da podeli tajnu svog uspeha.

Miranda Ker (37) ima poseban životni stil, koji uključuje navike i rutinu, koje se pridržava, kako bi baš na svakom životnom polju bila uspešna. Osim što je nestvarno lepa, ona je i veoma uspešna, ima dva svoja brenda, bavi se modelingom i glumom. A sve te poslove uspešno uklapa u svoj porodični život, jer je Miranda majka troje dece, a nedavno se ponovo udala.

Pročitajte: Miranda Ker konačno objavila slike sa svog tajnog venčanja (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miranda (@mirandakerr) дана 21. Јун 2020. у 12:26 PDT


Miranda je za časopis "Shape" otkrila kako uspeva da izbalansira svoje privatne i poslovne obaveze, a da uz to izgleda i više nego savršeno. Miranda ima samo jednu tajnu, a to je proverena dnevna rutina, koje se godinama ne odriče.

Važno je ustati rano - kaže Miranda Ker

Miranda ustaje u 5:30, a dan započinje vodom sa limunom, ili čašom soka od celera, kako bi okrepila svoj organizam i pokrenula metabolizam. Za doručak uvek ispija "Heavy metal" smuti, koji u svom sastavu sadrži spirulinu, borovnice i korijander, a koji pomaže da telo očistimo od metala, nataloženih u hrani koju jedemo.

Vežba za zdav um i vitko telo

Miranda Ker veliki je poborac fizičke aktivnosti, ali umesto napornih treninga u teretani, ona bira jogu i kriya meditaciju, koje joj pomažu da oblikuje svoje telo, nađe unutrašnji mir i postigne neophodni balans duha i tela.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miranda (@mirandakerr) дана 4. Апр 2020. у 7:42 PDT


Zalatno pravilo Mirande Ker - Ishrana po principu 80/20

- Možete jesti ribu, voće i povrće i hraniti se zdravo, ali važno je i nagraditi sebe - kaže Miranda i otkriva da su njeni dnevni obroci koncipirani na 80/20 pravilu. Ona tokom dana jede 80% zdravih namirnica, dok je preostalih 20 % rezervisano za "slatke grehove".

Kada je posao u pitanju oslanja se na vizualizaciju i korisne savete

Miranda je manekenka, koja za sobom ima i glumačku karijeru, ali svoj fokus trenutno je stavila na brend "Kora", čija je vlasnica.

Pročitajte: Tajanstveniji od kraljevske porodice - Miranda Ker i milijarder Evan Spigel dobili drugog sina?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miranda (@mirandakerr) дана 26. Јул 2020. у 4:26 PDT


- Kada sam pokretala svoj brend nisam ništa znala o biznisu, ali sam imala viziju organskog brenda. Svu strast sam pretočila u te proizvode i rezultat je došao, isplatilo se - kaže Miranda i ističe da je veoma važno da volite ono što radite.

- Trudim se da slušam svoj tim. Ako želite da budete dobat vođa, morate čuti i tuđe mišljenje. - rekla je i otkrila da veoma ceni konstruktivnu kritiku.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram
Tagovi: miranda ker

Najnovije vesti