Šuška se: Turski zavodnik Ezel prevario trudnu suprugu?

Šuška se: Turski zavodnik Ezel prevario trudnu suprugu?

Autor: | 13/08/2020

0

Prema pisanju turskih medija, šuška se da je popularni Ezel - Kenan Imirzalioglu opet na meti skandala. Naime, proslavljeni turski glumac, ponovo se našao u srcu emotivne afere. Iako je već četiri godine u braku sa koleginicom Sinem Kobal, mediji tvrde da je Kenan vara.

Turski glumac, Kenan Imirzalioglu, proslavio se ulogom u mega popularnoj seriji "Ezel", a u poslednjih nekoliko godina svojski se trudi da se povuče iz javnog života. Ipak, mediji ga ne ostavljaju na miru i sve češće iznose "pikantne" detalje iz glumčevog života. Popularni Ezel - Kenan Imirzalioglu ponovo je povod tračeva, koji bi ovog puta veoma ozbiljno mogli da ugroze njegov četiri godine dug brak.

Pročitajte: Vladimir Stojković i Kenan Imirzalioglu - Prijateljski susret u Istanbulu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kenan İmirzalıoğlu (@imirzaliogluofficiall) дана 17. Јун 2020. у 6:40 PDT


Početkom 2013. godine šuškalo se da je turski zavodnik homoseksualac, ali je on ove navode oštro demantovao. Ipak, ovih dana turski mediji pišu samo o njemu. Prema navodima Kenan suprugu vara sa 37-ogodišnjim kolegom. Da stvar bude još gora, Kenanova supruga je u drugom stanju i uskoro bi na svet trebalo da donese njihovo prvo dete.

- Sinem je znala u šta se upušta. Već se godinama priča o njegovoim preljubama. Ipak, ona ga voli i veruje da će on shvatiti da je ona sve što mu treba. Verovala je da će ih dete još više zbližiti - govori za turske medije neimenovani izvor.

Pročitajte: Kada se ženio Ezel, žene su plakale širom sveta, a sada je glumac ponovo na naslovnim stranama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kenan İmirzalıoğlu (@imirzaliogluofficiall) дана 10. Јун 2020. у 2:57 PDT


Sinem i Kenan upoznali su se i zaljubili 2015. godine tokom snimanja serije u kojoj su zajedno glumili. Ljubav je bila toliko jaka, da je Sinem ostavila fudbalera sa kojim se tada zabavljala, a samo godinu dana kasnije, uplovili su u bračnu luku.

Ipak, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama i širokim osmesima na njihovim licima, nadamo se da je reč o još jednom u nizu tračeva, koji su pratili turskog glumca i da će se Kenan uskoro oglasiti sa novim demantijem, koji će smiriti njegovu lepu suprugu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti