Bajkovito venčanje u Brazilu: Udala se ćerka Dejana Petkovića

Bajkovito venčanje u Brazilu: Udala se ćerka Dejana Petkovića

Autor: | 11/08/2020

0

Ćerka Dejana Petkovića Ramba, proslavljenog fudbalera, izgovorila je "sudbonosno da" u Brazilu. Njegova mezimica Ana udala se za dugogodišnjeg momka Dušana.

Kao i svakog oca, Dejana su preplavila osećanja, pa je uz porodičnu fotografiju sa svadbe napisao:

-Došao je veliki dan, ko je otac ćerke, zna kako izgleda kada svoje zlato treba poveriti drugom čoveku da ga čuva, a ja sam otac dve ćerke i sada je došao momenat moje starije. Budi srećna sa porodicom koju si sada počela da gradiš. Želim ti, moja prva princezo, dvorac pun snova i princa koji će ti pomoći da ih ispuniš. Volim te. Dušane, pazi dobro na nju - poručio je Dejan zetu.

Pročitajte: Dejan Petković Rambo - Ostvario sam sve svoje snove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Petkovic (@dejanpetkovicoficial) on Aug 10, 2020 at 4:08pm PDT


Ana Petković blistala je u raskošnoj venčanici i sa tijarom na glavi izgledala je poput princeze iz bajke. Ona je na svom "Instagramu" objavila nekoliko fotografija sa svojim partnerom. Bajkovite fotografije sa venčanja, propratila je i emotivna poruka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on Aug 11, 2020 at 6:15am PDT


- U vreme, straha, tragedija i karantina... Odlučili smo da u naše živote unesemo malo više ljubavi i nade. Da, venčali smo se! Taj dan nije protekao kao što smo zamišljali, venčali smo se u opštini samo uz prisustvo roditelja i kumova. Otkazali smo proslavu ali odlučili smo da obeležimo ovaj poseban dan prelepim slikama - napisala je ćerka Dejana Petkovića, koja iako nije imala proslavu za pamćenje, ponela je venčanicu o kojoj je, kao i sve devojke, maštala još od detinjstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on Aug 10, 2020 at 4:30am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram