Izgled koji oduzima dah: Ovakvu Anu Nikolić dugo nismo videli (foto)

Izgled koji oduzima dah: Ovakvu Anu Nikolić dugo nismo videli (foto)

Autor: | 11/08/2020

0

U protekle tri godine Ana Nikolić smršala je donepepoznatljivosti i prešla put od najveće do najmanje kilaže, koju je u životu imala. Pevačica je bila meta oštrih komentara i kada je imala višak kilograma, pa i sada kada izgleda savršeno. Gotovo svaki njen gest pokreće gomilu komentara na društvenim mrežama, bilo da je reč o njenoj odevnoj kombinaciji, ili skupocenom rođendanskom poklonu za ćerkicu Taru.

Ipak, čini se da je Ana navikla na to da ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i da ga više nego slobodno iskazuju. Ona je odabrala da živi svoj život najbolje što može. Ana Nikolić smršala je i u svojoj koži se oseća sjajno, a to dokazuju brojne fotografije na "Instagramu" koje svakodnevno postavlja.

Pročitajte: Supermama Ana Nikolić napravila bajku za svoju Taru (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jul 31, 2020 at 9:41am PDT


Iako su je mnogi okarakterisali kao anoreksičnu, Ana je na svom "Instagram" storiju objavila fotografiju u kupaćem kostimu i dokazala da izgleda savršeno. Iako je izgubila veliki broj kilograma, Ana nije premršava, već ima pravu ženstvenu liniju raskošnih oblina.

Pevačica se kao i mnoge cice sa naše scene odlučila za vodeći letnji trend, kupaći sa leopard printom, koji savršeno pristaje njenoj pomalo divljoj, prirodi. Ana je svojim pratiocima, ovom fotografijom poslala i važnu poruku.

- Važno je da zamišljaš da si na moru, a to što se sunčaš na balkonu nije važno. Važno je šta je u mislima - napisala je Ana.

Pročitajte: Ana Nikolić je sa ovim koleginicama završila za sva vremena - One su umrle za mene

Ovim gestom pevačica je pokazala da bira da živi život koji je zamislila u svojoj glavi, bez osvrtanja na tuđa mišljenja i komentare.

Moramo primetiti da Anu dugo nismo videli u kupaćem, jer je vodila bitku sa sobom i svojim telom. Danas ipak, ona ponovo izgleda kao stara "Devojka od čokolade" za kojom je ludela cela Srbija.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti