Pravo iz Monte Karla: Brenine snahe zasenile beogradsko Ušće

Pravo iz Monte Karla: Brenine snahe zasenile beogradsko Ušće

Autor: | 08/08/2020

0

Viktor Živojinović otvorio restoran - splav, koji će ovog leta biti jedno od najposećenijih mesta u Beogradu. U ugostiteljstvu se već oprobao i krenuo je stopama svog brata Filipa, a u nameri da se osamostali ima potpunu podršku porodice.

Viktor je nedavno otkrio da namerava da otvori još jedan restoran, ali i ko mu je u tom poduhvatu najveća podrška.

– Istina je moj tim i ja otvaramo jedan mnogo dobar splav. Proputovao sam dosta i video super lokale, pa sam to znanje negde preneo i kod nas – rekao je Viktor za “Alo”.

Pročitajte: Viktor Živojinović kreće Filipovim stopama – Brenin miljenik postaje potpuno samostalan

– Bitno mi je da su svi zadovoljni. Roditelji su mi, naravno, podrška. Vole da im predstavim šta ću raditi, ali se ne mešaju. Sada imam ekipu sa kojom sve radim.

Ponosni roditelji Brena i Boba pokazali su koliko imaju poverenja u sina i stavili mu do znanja, da je dovoljno odrastao i da mu ne treba pratnja. Dok oni uživaju na jahti u Monte Karlu, Viktor se na otvaranju pojavio u društvu svoje izabranice, prelepe Sandre Miljaković.

Njih dvoje blistali su u elegantnom izdanju. Viktoru je bela košulja divno pristajala, dok je Sandra plenila u uzanoj crnoj haljini, koja je istakla njenu vitku liniju. Preplanuli ten dodatno je istakao lepotu zanosne plavuše, koja pored svog momka celog dana nije skidala osmeh sa lica.

Pročitajte: Viktor i Sandra pokazali nikad viđene fotografije, a za to imaju poseban razlog

Viktor Živoinović otvorio je restoran, a podršku mu je pružio i najstariji brat, Filip, koji je odmah za Viktorom pristigao u društvu svoje supruge.

Aleksandra se za razliku od Sandre opredelila za nešto ležernije izdanje. Ona je odlučila da Sandrti bude sušta suprotnost, pa je obukla beli outfit, koji se u potpunosti složio sa Filipovim.

Pocrnela i zanosna, Prija je ponela kratak šorčić i belu košulju, pa je duh Monte Karla prenela i na beogradsko Ušće. Primetno je da zgodna mama Aleksandra Prijović svakim svojim izdanjem izgleda sve zanosnije.

Pročitajte: Aleksandra Prijović pokazala sina - Na koga vam liči mali Aleksandar?

Iako se pojavila kao Sandrina sušta suprotnost, Prijovićka se sa novom snahom Lepe Brene odlično slaže i prija joj nova, ženska energija u porodici. Naime, kako su Viktor i Sandra nedavno proslavili prvu godišnjicu ljubavi, Aleksandra im je u porodičnom domu Živojinovića priredila veliko iznenađenje i slavlje koje je trajalo do kasno u noć.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages

Slične Vesti