Voditeljka Dea Đurđević - Ljubav je najveća motivacija

Voditeljka Dea Đurđević - Ljubav je najveća motivacija

Autor: | 04/08/2020

0

Voditeljka Dea Đurđević iza sebe ima veoma težak period. Ipak, sudeći po onome što objavljuje na svojim društvenim mrežama ona se svakodnevno bori i radi na sebi, kako bi svoj život živela kao i do sad. Motivaciju za veliki trud i ljubav prema životom otkrila je svojom poslednjom fotografijom na "Instagramu".

Dea je naime podelila fotografiju na kojoj je pored svog izabranika, dvadeset godina starijeg kolege, Mladena Mijatovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Aug 1, 2020 at 10:49am PDT


Ona nije mnogo okolišala, već je stvari nazvala pravim imenima, a ispod fotografije jednostavno je napisala

- Ljubav.

Prošle godine Dea je nastradala tokom teške saobraćajne nesreće, a Mladen je od prvog trenutka bio uz nju. Svaki dan borbe, barem kako se čini, on je bio njena motivacija i njen razlog.

Sada, godinu dana kasnije, Dea se uspešno oporavlja, trenira, a vratila se i svom poslu. Iza jedne tako pozitivne i nasmejane žene stoji zreo muškarac pun ljubavi, koji joj u svakom danu iznova pruža podršku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on May 26, 2020 at 1:15am PDT


Dea Đurđević i Mladen Mijatović već dugo su par, a njihova sreća je neosporna. Blistaju i zaljubljeni su kao nikad, ali o svdabi još uvek nema reči.

– Dea i Mlađa žive zajedno, srećni su, osećaju se kao da su već u braku, samo nemaju papir. Njoj je zdravlje na prvom mestu, cele protekle godine je bila isključivo tome posvećena, bolnica joj je bila druga kuća i ne želi da više bilo šta da planira. Od nesreće je naučila da uživa u trenutku i da apsolutno ne prali planove jer se život okrene u jednoj sekundi. - rekao je izvor za jedan domaći magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Jul 5, 2019 at 11:14am PDT


Nešto kasnije i Dea se oglasila na pomenutu temu.

–Dokle god me pitate to, neću da se udam. Sačekajte da prvo telo i opšte stanje organizma dovedem u normalu tako da sada ništa ne planiram. - rekla je Dea, koja naporno radi na tome da svoj život živi kao ranije.

Mladen je u svemu tome svakodnevno uz nju, a mi se nadamo da će njihova ljubav sa, ili bez papira, biti i dalje podjednako jaka i motivisati mnoge da se bore, veruju, ali i beskrjano vole.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram