Britanski dvor u šoku: Ovaj postupak vojvotkinje od Kornvola je neoprostiv

Britanski dvor u šoku: Ovaj postupak vojvotkinje od Kornvola je neoprostiv

Autor: | 03/08/2020

0

Britanski dvor nikako ne uspeva da povrati mir, koji je narušen još kada su Megan i Hari napustili kraljevske dužnosti. Nakon toga, usledila je planetarna pandemija korona virusa, koja je članove kraljevske porodice razdvojila, a princ Čarls nosio se sa ovom bolešću. Nešto nakon toga, javnost je zanemela pred vešću da vojvotkinja od Kornvola boluje od neizlečive bolesti.

Ipak, Kamilu, bolest nije sprečila da se zameri kraljici Elizabeti i na taj način još više ugrozi svoju poziciju na tronu. Mediji već dugo sprekulišu od neraščišćenim odnosima između britanske kraljice i njene snahe Kamile. Ipak, sukob je, kako navodi magazin "Globe" nedavno eskalirao, a vojvotkinja od Kornvola napravila je neoprostivu grešku.

Pročitajte: Princ koji nikada neće biti kralj - Kako su Čarls i Kamila uništili Dajanu

Iako joj je usled problema sa bolešću alkohol najstrože zabranjen, vojvotkinja od Kornvola popila je malo više i rešila da se konačno obračuna sa svekrvom. Kako izvor navodi za pomenuti magazin Kamila je prvo polila kraljicu čašom vina, a zatim je fizički napala i stegla za vrat. Prilikom fizičkog obračuna Kamila je pokidala kraljičinu bisernu ogrlicu.

Nakon ovog skandala kraljica je jasno stavila do znanja sinu, da Kamila više nije dobrodošla u palati. Britanska kraljica se jedva oporavila od šoka, jer do sada nikad nije učestvovala u fizičkom sukobu.

Pročitajte: Britanska kraljica Elizabeta se više ne vraća dužnostima?

Povod za sukob navodno je neverovatna želja vojvotkinje od Kornvola da se nađe na tronu. Iako se već neko vreme šuška o kraljičinom povlačenju s prestola, ona još uvek nije zvanično potvrdila tu informaciju. Međutim, Kamila se već neko vreme priprema za titulu kraljice, pa joj Elizabetino odugovlačenje teško pada.

Iako su strani mediji preneli ovaj skandal, kraljevska porodica nije se oglasila tim povodom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: kamila parker

Pročitajte još

Najnovije vesti