Čestitamo: Jovana Nikolić rodila drugu ćerku

Čestitamo: Jovana Nikolić rodila drugu ćerku

Autor: | 01/08/2020

0

Jovana Nikolić Mišković postala je mama po drugi put. Lepa i talentovana pevačica juče je na svet donela još jednu devojčicu, a mama i beba odlično se osećaju, piše "story.rs". Sedomogodišnja ćerka Antonina oduševljena je što je 31. jula dobila sestru i jedva čeka da mama i beba stignu u njihov topli dom.

Jovana Nikolić Mišković je priželjkivala dečaka

Dok su pevačicin suprug Marko Mišković i ćerka Antonina oduvek želeli devojčicu, Jovana je priželjkivala da ovog puta rodi dečaka.

- Bila sam ubeđena da nosim dečaka, dok je Marko opet želeo devojčicu, a i Antonina. Pa eto, ispunila sam joj želju - iskreno je priznala Jovana za magazin "Story".

Pevačica ne krije da joj trudnoća nije teško pala, već da, na svu sreću, kao i u prethodnoj zaista uživa. Odmarala je, uživala i vodila računa o zdravoj ishrani.

Pročitajte: Jahta, sunce i more - Ovako Jovana Nikolić Mišković uživa pred sam porođaj (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) дана 3. Јул 2020. у 1:20 PDT

- Marko i ja već neko vreme priželjkivali smo da Antonina dobije brata ili sestru, sada je pravi trenutak za to – sa osmehom je rekla Jovana za “Hello!”.

Na pitanje da li joj se čini da u njenom životu broj 7 ima posebno mesto, Jovana za naš magazin otkriva:

– Recimo da je tako budući da će među ćerkama razlika biti sedam godina. Zanimljivo je da je ista razlika između moje sestre i mene, kao i između Marka i njegove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Sever Zolak, ATA Images, Instagram