U petoj deceniji Eva Mendez nema nijednu boru na licu - Ovo je njena tajna

U petoj deceniji Eva Mendez nema nijednu boru na licu - Ovo je njena tajna

Autor: | 01/08/2020

0

Eva Mendez u četrdeset šestoj godini izgleda kao da joj je dvadeset. I dok mnogi smatraju da su za njen izgled zaduženi kozmetičari i estetski hirurzi, ona praktikuje veoma jednostavnu beauty rutinu.

Lepa Eva otkrila je kojih se pravila pridržava kako bi njena koža imala besprekoran ten. Upravo proverena rutina omogućila joj je da u petoj deceniji na svom licu nema gotovo ni jednu boru.

Eva Mendez - Moja "beauty" pravila

Hidratacija je osnov zdrave i lepe kože

Da bi joj koža bila dubinski hidrirana, Eva koristi kokosovo ulje. Ovo hranljivo ulje bogato hidrira našu kožu, utiče na njen sjaj i elastičnost i zato se glumica odlučuje za čisto kokosovo ulje, kao i proizvode na bazi istog. Hidratacija je prvi korak u borbi protiv bora.

Pročitajte: Eva Mendez više ne izgleda ovako, duga kosa i prelepe lokne su prošlost (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on May 25, 2020 at 11:51am PDT


- Hidratacija, i spolja i iznutra, veoma je važna, pa se trudim da tokom dana pijem što više tečnosti - dodala je Eva za "Glam UK".

Koža mora da diše

Eva Mendez u jednom "beauty" intervjuu rekla je da joj je važno da dan započne sveža, pa da na licu ne trpi teške i masne proizvode. Svoju jutarnju rutinu započinje micelarnom vodom, dok se detaljnom negom bavi uglavnom uveče, pred spavanje.

Eva Mendez - Sve što mogu uradiću sama

Lepa glumica praktitkuje da često sama pravi maske za lice, kako bi sto posto bila sigurna u sastav onoga što nanosi na svoju kožu.

- Kada je nega kože u pitanju, volim da na lice nanesem ono što mogu da pronađem u svom kuhinjskom ormariću - rekla je Eva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Mar 19, 2019 at 1:50pm PDT


Ona je zagovornik "DIY" maski za lice koje pravi sama i sigurna je da su podjednako učinkovite kao i skupoceni proizvodi za negu.

- Volim da koristim morsku so kao piling, kako bih otklonila mrtve ćelije i omogućila koži da diše. A kada sam mnogo umorna i otečena ujutru, lice masiram kockicama leda. Veoma je učinkovito. Taj trik naučila sam od svoje šminkerke.

Manje je uvek više - Evino zlatno pravilo

- Kada je lice preopterećeno gomilom proizvoda, koža veoma često odreaguje loše. Tajna savršene kože je u umerenosti. Od proizuvoda koristim retinol za okoloočno područje, blagi tonik za čišćenje lica i serum, sa antiage efektom, u skladu s mojim godinama - rekla je Eva kroz smeh.

Eva Mendez - Masaža kože za sjajan efekat

Da bi joj koža izgledala zategnuto i bez bora, Eva često pribegava masaži lica. Blagim, kružnim pokretima ona masira lice i utrljava serum, kako bi pokrenula cirkulaciju i poboljšala tonus kože i mišića.

Pročitajte: Eva Mendez zapostavila karijeru - Opsednuta sam svojom decom i ne želim da ih ostavim! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Sep 5, 2019 at 11:27am PDT


Zahvaljujući ovoj jednostavnoj rutini, Eva Mendez izgleda zanosno u petoj deceniji. Upravo zbog njene jednostavnosti, glumica je sa uživanjem podelila svoje "beauty" korake, koje bi svaka od vas trebalo obavezno da isproba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images, Instagram
Tagovi: eva mendez