Buduća snajka Đokovića sušta je suprotnost Jeleni (foto)

Buduća snajka Đokovića sušta je suprotnost Jeleni (foto)

Autor: | 31/07/2020

0

Devojka Marka Đokovića, iako je veoma uspešna u poslu kojim se bavi, nije u žiži javnosti. Dok se svaki Novakov i Jelenin korak budno prati Marko i njegova lepša polovina mogu da se pohvale mirnim i manje stresnim životom.

Marko Đoković ne voli da se eksponira u javnosti, pa samim tim i svoju devojku Letisiju Tesari drži daleko od skandala, fotografisanja za medije i odlazaka na događaje. Leti je uspešna brazilska dizajnerka i već nekoliko godina u srećnoj je vezi sa sinom Dijane i Srđana Đokovića.

Pročitajte: Novak Đoković sa bratom Markom vredno trenira za predstojeći turnir

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мarko Djokovic (@djokomare) дана 15. Нов 2019. у 7:59 PST

Marko i Leti žive na Majorki, gde on radi u jednoj teniskoj akademiji, piše „Kurir“. Pre izvesnog vremena procurila je informacija da su se njih dvoje tajno venčali, ali je te navode demantovao Markov otac Srđan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мarko Djokovic (@djokomare) дана 1. Авг 2019. у 2:39 PDT

Dizajnerka ne krije koliko su srećni u vezi i često na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije. Nedavno je na „Instagramu“ objavila emotivni post posvećen voljenom.

‒ Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se. Ne postoje reči kojima mogu da izrazim kako se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova, ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim ‒ napisala je Leti na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мarko Djokovic (@djokomare) дана 3. Мај 2019. у 11:47 PDT

Koja snajka Đokovića vam se više dopada?

Jelena
Leticija

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram