Sara Jo: On ne ume da izgovori moje ime, Đule oprosti mi (video)

Sara Jo: On ne ume da izgovori moje ime, Đule oprosti mi (video)

Autor: | 29/07/2020

0

Sara Jo treća je mlada zvezda koja je predstavila obradu pesme grupe Van Gogh „Neko te ima noćas“ u okviru projekta „Zvezde pevaju zvezde Xtra“. Radijska premijera bila je na Radiju S, a za pesmu je snimljen i spot koji možete pogledati na oficijalnom youtube kanalu Radija S.

Gostujući na Radiju S Sara je otkrila da je imala veliki strah kada je čula koju pesmu bi trebalo da otpeva, jer je u pitanju rock himna, ali da je zadovoljna kako je sve na kraju ispalo:

Pesma je žanrovski drugačija od onoga što ja radim i onda sam pomislila ljudi će sigurno kada čuju znati o čemu se radi, kliknuće im, ali kakav će biti krajnji proizvod. Da li ću od te pesme moći da napravim svoju. Sada mislim da smo sa predivnom ekipom iz studija uspeli da napravimo potpuno drugačiji aranžman i nadam se da će se Đuletu svideti.

Pročitajte: Sunce, more i ljubav - Sara Jovanović nikad srećnija


U jednom trenutku Sara je dobila zadatak od ekipe emisije „Odašiljač“ da odgovori na pitanja i pokaže koliko poznaje Đuleta i samim tim dobije „zeleno svetlo“ da obradi njegovu pesmu. Na neka pitanja je znala odgovor, a negde baš i nije bila upoznata sa podacima.

Na pitanje koju govornu manu ima Đule, Sara je odgovorila:

- Za početak on ne ume da izgovori moje ime, ima to kotrljajuće „r“ – rekla je Sara, a na komentar voditelja da je dobra i da je znala pedeset odsto odgovora i ispunila uslov da može da peva pesmu grupe Van Gogh Sara je rekla:

- Strašno mi je frka, ovo je van moje zone komfora. Oprosti mi Đule – rekla je Sara, misleći na sva pitanja na koja nije znala da odgovori.

Pročitajte: Sara Jo oduševila promenom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jul 29, 2020 at 5:10am PDT


Pored Sare Jo, deo projekta „ZPZ Xtra“ su Nevena Božović i Angellina, koje su već predstavile svoje obrade pesama „Produži dalje“ i „Ti si mi u mislima“. U naredne dve nedelje priliku da predstave legendarne hitove u novom aranžamanu imaće Zoi i Edita.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Sara Jovanović