Da li biste letovali u ovakvoj hotelskoj sobi?

Da li biste letovali u ovakvoj hotelskoj sobi?

Autor: | 28/07/2020

0

Nesvakidašnji odmor u prirodi i beg od realnosti su sve što vam treba. Novi koncept „pop-up resorta“ uklapa se u viziju savršenog odmora u prirodi. Boravak pod otvorenim nebom, neobično iskustvo prožimanja sa prirodom, a ujedno luksuzni smeštaj u lebdećim šatorima ‒ reč je o potpuno novom konceptu iza koga stoji kompanija „Nomadic Resorts“.

Prvi popap-resort postavljen je duboko u šumi prirodnog rezervata „Bel ombre“ u Mauricijusu.

Prilikom osmišljavanja koncepta dizajneri su bili vođeni idejom stvaranja potpuno drugačije hotelske sobe, koja gostima pruža potpuno novo iskustvo.

Nesvakidašnji odmor u prirodi bio je ideja vodilja za kreiranje „Seedpod“ šatora, koji lebde iznad zemlje. Podsećaju na košnicu, ali su namenjeni ljudima i pružaju potpuno neobično iskustvo boravka pod otvorenim nebom. Osnovna zamisao ovog inovativnog smeštaja je da u srcu prirode gde se nalazi ne zauzima previše mesta.

Šator-košnica ima čvrst pod i modularni nameštaj od koga u samo nekoliko poteza možete da napravite krevet ili sto sa klupom za romantičnu večeru. Šator se može opremiti kuhinjskom ili kupatilskom jedinicom i mada izgleda da je prilično mali, njegova unutrašnjost je veoma prostrana. Iako deluje krhko, konstrukcija lebdećih šatora bezbedna je i otporna na vremenske uslove kao što su vetar i kiša.

Pročitajte: Kosa na godišnjem odmoru - Sa ovim frizurama bićete kraljica leta (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nomadic Resorts (@nomadicresorts) on Oct 6, 2019 at 4:37am PDT

Popularnost lebdećih šatora se uvećala zbog trenutne pandemije jer je koncept osmišljen tako da podrazumeva socijalnu distancu.

Odmor u lebdećim šatorima pruža potpuno drugačiji doživljaj prirode i namenjen je avanturistima spremnim na izazov sa dozom luksuza.

Pročitajte: Poznati dali primer - Boravak u prirodi i socijalna distanca kao jedini recept za borbu protiv korone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nomadic Resorts (@nomadicresorts) on May 29, 2020 at 8:07am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram