Ovako je Milica Todorović izgledala pre deset godina - a sada je još mršavija (foto)

Ovako je Milica Todorović izgledala pre deset godina - a sada je još mršavija (foto)

Autor: | 28/07/2020

0

Milica Todorović smršala je tokom izolacije koju je provela u rodnom Kruševcu. U to vreme oporavljala se od raskida sa glumcem Petrom Strugarom, što je možda doprinelo da Milica odoli svom velikom poroku ‒ hrani. Ipak, izgleda da se pevačica tu nije zaustavila.

Ravnog stomaka i sa vidno manje kilograma, izgleda mnogo drugačije. Na njenom „Instagramu“ osvanula je najnovija fotografija, koja je oduševila pratioce, a utisak koji svi delimo je da je Milica ponovo ona stara.

Pročitajte: Milica Todorović više ne izgleda ovako, dijeta je učinila svoje (foto)

S obzirom na to da su ona i njena koleginica Slavica Ćukteraš bile pozitivne na koronu, njih dve su boravile zajedno, a pre nekoliko dana konačno su podelile sjajne vesti.

‒ I konačno fenomenalne vesti. Posle 21 dana naši rezultati su NEGATIVNI.

Ipak čini se da je Milica tokom izolacije rešila da izgubi suvišne kilograme i sada zaista izgleda sjajno. To nije želela da skriva, pa je iskoristila priliku da u svom duhovitom maniru ispozira pored usnule drugarice Slavice.

Milica Todorović smršala je zahvaljujući posebnom načinu ishrane. Otkrila je da je imala problem sa viškom kilograma, te da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram. Pre godinu dana odlučila je da režimom ishrane u kome nema gladovanja vrati staru liniju zbog zdravlja.

Pročitajte: Milica Todorović otkrila zašto nema dečka i odgovor će vas iznenaditi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Apr 24, 2020 at 5:50am PDT

‒ Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem. I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo ‒ rekla je Milica u intervjuu za „Hit“. ‒ Nisam sebe doživljavala kao bucku. Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko… To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti.

‒ Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani ‒ rekla je Todorovićeva i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.

S obzirom na fotografije koje redovno objavljuje na svom „Instagramu“ primetili smo da Milica izgleda sjajno, a sudeći po komentarima nismo jedini.

Pre samo mesec ipo dana, u jeku dijete, Milica je izgledala ovako, a sada je još više smršala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jun 8, 2020 at 9:29am PDT

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti