Iznenađujuća promena: Kako sada izgleda Nikolija? (foto)

Iznenađujuća promena: Kako sada izgleda Nikolija? (foto)

Autor: | 27/07/2020

0

Nikolija Jovanović javnosti je postala poznata kao ćerka ikone narodne muzike Vesne Zmijanac. Hrabra i odvažna, Nikolija je odlučila da za sebe napravi mesto na javnoj sceni pa je karijeru didžeja zamenila veoma uspešnom pevačkom karijerom.

Potpuno drugačija i neustrašiva u muzičkom svetu, zauzela se za pravac koji je u tom trenutku bio više alternativa, nego muzička budućnost. Ona je na muzičkoj sceni napravila „boom“ i od tada je postala žena promene.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Nedostaje mi moj stari život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Apr 18, 2020 at 7:15am PDT

Kako su scena i karijera nešto što je potpuno opisuje Nikoliji promene nisu strane, pa se gotovo svaki dan na društvenim mrežama pojavljuje kao potpuno druga osoba. Ipak, niko ne ostaje ravnodušan kada primeti da je Nikolija Jovanović promenila frizuru.

U poslednjih mesec dana „Instagram“ je zabeležio ogromne simpatije na račun konstantnih promena u izgledu Nikolije Jovanović.

Nikolija Jovanović potpuno prirodna

Pevačica neko vreme uživa na letovanju u Grčkoj sa suprugom i ćerkom. Odmara se i prikuplja energiju kako bi se u punoj snazi vratila poslu kada sve ovo prođe. Njena najnovija fotografija doslovno je oduševila fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jul 26, 2020 at 5:26am PDT


Naime, Nikolija je pozirala potpuno prirodna, bez šminke i sa ribarskim šeširićem na glavi. Pored sjajne linije, pokazala je kako izgleda kad je prirodna i da joj ni tada ne manjka lepota.

Nikolija Jovanović promenila frizuru - potpuno drugačiji izgled

Pevačica je drastičnom promenom frizure nedavno „zapalila“ društvene mreže. Naime, Nikolija je na fotografijama imala svetlosmeđu kosu sa plavim pramenovima, uvijenu u glamurozne lokne. Fanovi su bili oduševljeni ovom promenom jer je to potpuni izlazak iz zone komfora za pevačicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Apr 3, 2020 at 11:09am PDT


Šiške

Na nekim od poslednjih fotografija Nikolija ima šiške, koje joj takođe stoje. Visok rep i oštre, ravno sečene šiške potpuno se uklapaju u izgled popularne pevačice.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Ništa iz svog života ne bih brisala, sve se dogodilo sa razlogom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jul 19, 2020 at 10:09am PDT

Nikolija Jovanović promenila frizuru - kratki bob

Kao i njena koleginica Ana Nikolić, Nikolija se odlučila da ponese kratak bob, koji je savršeno odgovarao oštrim crtama njenog lica, pa ipak, pomenutu frizuru nosila je samo za potrebe snimanja spota.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Apr 10, 2020 at 9:10am PDT


S obzirom na to koliko često menja izgled, slike sa letovanja došle su kao pravi spektakl, jer je Nikolija pokazala da joj je prirodna kosa duga i smeđa, bez šiški i svetlih pramenova. Ipak posao koji radi pruža joj brojne mogućnosti za kratkotrajne promene i eksperimente, od kojih ni jedan nije bio promašaj.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram