Slavnu mamu zna ceo svet, ali ko je lepa Karis Daglas?

Slavnu mamu zna ceo svet, ali ko je lepa Karis Daglas?

Autor: | 26/07/2020

0

Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas u skladnom su braku već dvadeset godina. Kruna njihove dugogodišnje ljubavi su ćerka Keris i sin Dilan.

Ćerka Ketrin Zite-Džouns postala je tema javnosti kada je slavna glumica podelila njenu fotografiju na društvenim mrežama.

Pročitajte: Mama i ćerka u modnoj bajci - Ketrin Zita Džouns i prelepa Karis na ulicama Rima (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Jul 18, 2020 at 8:33am PDT

Sedamnaestogodišnja lepotica prati trendove. Na fotografiji koju je njena mama objavila Keris pozira u dugačkoj slip-haljini, koja je ove sezone apsolutni hit.

I Karis Daglas je prilično aktivna na društvenim mrežama. Često objavljuje fotografije sa članovima porodice, a posebnu pažnju privlače fotografije na kojima pozira sa majkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CZD (@carys.douglas) on Oct 30, 2019 at 12:24pm PDT

Njih dve izgledaju kao da stoje ispred ogledala, sličnost je zaista neverovatna. A nedavno su zajedno radile i kampranju za modnu kuću "Fendi", kada je Karis i zvanično zakoračila u svet mode i to na velika vrata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CZD (@carys.douglas) on Oct 29, 2019 at 7:38am PDT

Tinejdžerka dane provodi u porodičnom domu svojih roditelja. A Ketrin je u intervjuu koji je nedavno davala za jednu radijsku emisiju izjavila da je decu veoma teško držati pod kontrolom tokom karantina.

‒ Deca su sa nama, vratila su se sa koledža i zaista je teško da im objasnimo da ne mogu da izlaze kao da je sve u redu ‒ rekla je u intervjuu za „Good Morning Britain“.

Pročitajte: Lepotica na majku - Ketrin Zita Džons sa ćerkom Karis na crvenom tepihu (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CZD (@carys.douglas) on Dec 16, 2019 at 10:12am PST

Takođe je navela da je ona roditelj koji više prigovara, ali da sa decom ima poseban i blizak odnos. Ćerka Ketrin Zite-Džouns to potvrđuje brojnim fotografijama sa svojom prelepom majkom. Njih dve daju zajedničke intervjue, odlaze na modne revije i zajedno se fotografišu za modne portale. Izgleda da Ketrin ne samo da je rodila neverovatnu lepoticu, već je sebi podarila i najbolju drugaricu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CZD (@carys.douglas) on Jul 5, 2019 at 11:42am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram