Glumac neutešan: Smrt u porodici Fernanda Kolunge

Glumac neutešan: Smrt u porodici Fernanda Kolunge

Autor: | 23/07/2020

0

Meksički glumac Fernando Kolunga, koga je publika zavolela kroz lik Hosea Armanda iz serije „Esmeralda“, trenutno prolazi kroz veoma težak period. Osim što je prošle godine odlučio da prestane da glumi u serijama i posveti se filmu, glumac sada ima i privatnih problema.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fernando Colunga (@fernando__colunga) дана 22. Јул 2020. у 2:15 PDT

Iako se o njegovom privatnom životu ne zna mnogo, javnost je potresla vest da je popularnom meksičkom glumcu preminuo otac, po kome je dobio ime. Prema pisanju „Tv Novela“, otac Fernanda Kolunge preminuo je od posledica karcinoma debelog creva. S obzirom na to da mu se stanje pogoršalo usred epidemije virusa korona, niko od članova porodice nije mogao da pođe sa njim u bolnicu. Hitna pomoć odvezla je samo Fernandovog oca, a njegova neutešna supruga Margarita Olivares nije mogla da pođe sa njim i bude mu podrška. Čitava porodica živela je zabrinuto dan za danom, a onda su stigle najgore vesti ‒ Fernando je u bolnici preminuo sam, bez ikog svog.

Pročitajte: Zloća Hazal iz serije „Paramparčad“ u privatnom životu ljubi 16 godina starijeg muškarca

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fernando Colunga (@ferfercolunga) дана 18. Јул 2020. у 4:55 PDT

Fernando Kolunga neutešan

Zbog strogih mera radi suzbijanja pandemije gospodin Fernando kremiran je bez prisustva najbližih. Vest da mu je preminuo otac i da će biti kremiran bez njegovog prisustva načisto ga je dotukla. Ovaj magazin prenosi da je meksički glumac slomljen, a najviše ga je pogodila činjenica da nije mogao da bude uz oca dok je umirao, niti je bio tu kad je kremiran.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija) дана 22. Јул 2020. у 7:00 PDT

Fernando Kolunga trebalo je da se prošle godine vrati na male ekrane i ponovo zaigra u jednoj od meksičkih serija. Ali, nezadovoljan angažmanom odbio je ulogu, koja je trebalo da bude njegov povrataka na male ekrane. No Fernando sada navodno ima drugačije planove ‒ da kaže zbogom karijeri u telenovelama i posveti se filmskom platnu.

Inače, zgodni Meksikanac zaradio je više od 18 miliona dolara, a u karijeri gotovo da nije imao nijedan skandal. Zanimljivo je da je još sam iako je u nekoliko navrata izjavljivao da želi da zasnuje porodicu i promenio niz poznatih žena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fernando Colunga (@ferfercolunga) дана 20. Јул 2020. у 8:19 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti