Romantična veridba na plaži: Demi Lovato je rekla "Da"

Romantična veridba na plaži: Demi Lovato je rekla "Da"

Autor: | 23/07/2020

0

Demi Lovato iza sebe ima veoma težak period. Pošto je pre dve godine bila u bolnici pod sumnjom da se predozirala, shvatila je koliko je život dragocen i u njega unela velike promene. Počela je da živi zdravo, da vredno trenira, uživa u ljubavi svoje porodice, pa je sada srećnija nego ikad. Naime, na svom profilu na „Instagramu“ Demi je potvrdila da ju je dečko Maks zaprosio.

Iako Demi i Maks nisu dugo zajedno, izgleda da je ljubav prava. Par se zabavlja od marta, a Demi je na svom „Instagramu“ podelila niz fotografija kojima je potvrdila da se verila. Dok su se ona i Maks gledali zaljubljeno pažnju fanova privukao je prelepi dijamant na njenoj ruci.

‒ Kada sam bila mala, tata me je uvek nazivao svojim malim partnerom i za mene je to tada imalo savršenog smisla. I danas za mene ta reč ima posebno značenje. Od danas ću zvanično biti partner nekom drugom ‒ napisala je Demi.

Pročitajte: Dosta je bilo fotošopa -Demi Lovato pokazala kako zaista izgleda u kupaćem kostimu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Jul 22, 2020 at 10:46pm PDT


‒ Maks, znala sam da te volim od trenutka kada sam te srela. Ta osećanja ne bih mogla da opišem nikome ko ih nije doživeo, ali ti, na sreću, jesi. Nikada me ne pritiskaš da budem neko drugi, a time činiš da želim da budem najbolja verzija sebe. Čast mi je što ću ruku podruku sa tobom zakoračiti u brak. Oduševljena sam što ću zasnovati porodicu sa tobom. Mnogo te volim, partneru, evo naše budućnosti!

Dirljiva poruka pevačice Demi Lovato  izazvala je sjajnu reakciju fanova, koji su joj iskreno čestitali jer je konačno došlo i njeno vreme za sreću.

Romansu je, inače, prva potvrdila Demi. Iako je tada izlazila sa manekenom Ostinom Vilsonom, jednom je slučajno upala u Maksov „live“ na „Instagramu“ i tako je sve počelo. Par je odlučio da se tokom karantina zajedno izoluje u Demin dom. Pošto je par bio u vezi nekoliko nedelja izvor blizak pevačici je rekao za „Daily Mail“:

‒ Maks je pravi zagovornik zdravog života. On ne izlazi i ne konzumira alkohol, zaista ima dobar uticaj na Demi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Jul 3, 2020 at 9:53pm PDT

U Maksovoj zvaničnoj objavi veridbe pisalo je:

‒ Ti si svaka pesma, svaki film, svaki stih o kome sam sanjao. Ti si sve o čemu sam ikada maštao, a sada ćeš mi biti partner kroz život! Reči ne mogu opisati koliko te volim i koliko sam beskonačno zaljubljen u tebe. Ne bih više mogao da provedem ni sekundu na Zemlji bez spoznaje da ćeš mi ti biti žena.

Pročitajte: Gremi dodela nagrada protekla u suzama za Kobijem - Demi Lovato emotivnim nastupom rasplakala svet (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MaxEhrich (@maxehrich) on Jul 22, 2020 at 10:46pm PDT

Podsećamo, tokom 2017. u svom dokumentarnom filmu „Demi Lovato: Jednostavno komplikovana“ ona je podelila iscrpljujuću borbu sa bipolarnim poremećajem. Zatim je 2018. hospitalizovana pod sumnjom da se predozirala, a onda je otpočela njena uporna borba za život i sreću.

Demi se sada bori sa svojim nesigurnostima, bulimijom i svime što je ostavila iza sebe, a u tome ima neverovatnu podršku porodice, prijatelja, ali i voljenog muškarca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram
Tagovi: demi lovato

Pročitajte još

Najnovije vesti