Ćutala je i krila: Niki Minaž objavila vest koja je oduševila fanove

Ćutala je i krila: Niki Minaž objavila vest koja je oduševila fanove

Autor: | 21/07/2020

0

Pevačica sklona skandalima šokirala je fanove na „Instagramu“. Vest da je Niki Minaž trudna iznenadila je njene pratioce na društvenim mrežama.

Niki je već neko vreme u turbulentnoj vezi sa reperom Kenetom Petijem. Par se nekoliko puta mirio i raskidao, a neko vreme spekulisalo se i o tajnom venčanju. Pevačica je objavljivala „Instagram“ snimke, koji su bili aluzija na venčanje, a onda je potvrdila da je sa partnerom u braku od 22. oktobra 2019. Zvanične ceremonije nije bilo, ali je par očigledno odlučio da započne novo, ozbiljnije poglavlje.

Pročitajte: Niki Minaž odlučila da se povuče sa scene, želi da postane majka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Feb 14, 2020 at 5:29am PST

‒ Kada ste mala devojčica, maštate o velikom venčanju. Nekada sam mislila da sam ja ta devojčica. Međutim, sada su neke stvari manje važne ‒ rekla je apropo venčanja bez velike pompe.

Pevačica je poznata po bujnim oblinama, pa je trudnički stomak uspešno krila od javnosti. Ipak, došao je trenutak da objavi lepe vesti, a to je kao uvek uradila na šokantan način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Jul 20, 2020 at 8:08am PDT

‒ Ljubav. Brak. Briga o detetu. Preplavila su me osećanja. Hvala svima na lepim željama ‒ napisala je na jednoj u nizu fotografija na kojoj trudna pozira u ekscentričnom bikiniju.

Onda je usledilo veliko finale. Niki je objavila fotografiju u stilu Device Marije, na kojoj pokazuje trudnički stomak.

Pročitajte: Obračun reperki - Niki Minaž i Kardi Bi se potukle na Nedelji mode u Njujorku (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Jul 20, 2020 at 10:16am PDT

Iako je romansa između Keneta i Niki bila veoma turbulentna, oni su prijatelji iz detinjstva i odrastali su jedno uz drugo. Dugogodišnje poznanstvo i prijateljstvo predstavlja sjajnu podlogu za odgajanje deteta, čemu se pevačica neizmerno raduje.

Iako Kenet Peti ima kriminalni dosije i pomalo zastrašujuću prošlost, Niki Minaž smatra da će on biti divan otac, a da je njihova ljubav dragocena.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: niki minaž