Zloća Hazal iz serije „Paramparčad“ u privatnom životu ljubi 16 godina starijeg muškarca

Zloća Hazal iz serije „Paramparčad“ u privatnom životu ljubi 16 godina starijeg muškarca

Autor: | 27/05/2021

0

Alina Boz (22), koja se proslavila ulogom Hazal u seriji „Paramparčad“, kao ćerka Ruskinje i turskog doseljenika iz Bugarske do sedme godine je živela u Rusiji, kada se zbog očevog posla porodica preselila u Istanbul. Tamo je pohađala časove plesa i išla u pozorište, gde se zaljubila u glumu.

Bez obzira na slavu koju joj je uloga u seriji „Paramparčad“ donela, lepoj Alini u ljubavi ne cvetaju ruže. Zaljubljena ili ne, emotivni život skriva kao zmija noge. Poznato je da je imala vezu, koja nije dugo trajala, sa glumcem i kolegom Burakom Kanom. Ali, izgleda da mladu Alinu privlače zreliji muškarci jer se priča da je u ozbiljnoj vezi sa 16 godina starijim pevačem.

Pročitajte: Kad Džihan zaigra - Erkan Petekaja zavodi plesom, ali i izgledom (video)

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Alina Boz (@alinaboz) дана 23. Нов 2019. у 5:56 PST

Turski mediji nisu joj dali da uživa u novoj vezi, već su odmah krenula pisanja i da je raskid blizu. Lepa glumica je sve ove tračeve negirala, ali je potvrdila da o braku ne razmišlja.

‒ Još sam mlada da razmišljam o braku, ali smo srećni zajedno ‒ iskreno je navela Alina Boz za turske medije. Ne krije da joj je karijera na prvom mestu, a da za brak, decu i ozbiljnu ljubav ima vremena.

 

 

Alina Boz starijeg partnera krije od javnosti

Alina i njen emotivni partner dogovorili su se da zajedničke fotografije ne objavljuju na društvenim mrežama jer im je privatnost veoma važna. Uživaju u svojoj ljubavi, a jedino po čemu se može videti da dosta vremena provode zajedno jeste njihov zajednički kućni ljubimac, čije slike redovno postavljaju na „Instagram“.

Pročitajte: Fahrije Evdžen i Burak Ozdživit - Najsrećniji dan u životu najlepšeg turskog para

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Alina Boz (@alinaboz) дана 9. Јун 2020. у 9:40 PDT

‒ Želim da se ponašam u skladu sa svojim godinama, to mi je veoma važno. Na frizuru i šminku koju mi prave za seriju ne mogu da utičem, ali van seta želim da izgledam u skladu sa svojim godinama. U svakodnevnom životu želim da se ponašam prirodno. Imam stav o sopstvenom životu i ne želim da se posle kajem ‒ rekla je svojevremeno lepa Hazal.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Alina Boz (@alinaboz) дана 21. Јун 2020. у 4:06 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti