Tanja Ribič o borbi za mamin život i korona virusu: Agonija je trajala šest nedelja!

Tanja Ribič o borbi za mamin život i korona virusu: Agonija je trajala šest nedelja!

Autor: | 20/07/2020

0

Tanja Ribič, popularna slovenačka glumica i supruga Branka Đurića Đure, suočila se s pandemijom na najgori mogući način.

Majka Tanje Ribič u osamdesetoj i prvoj godini je uspela da se izbori s korona virusom. Glumica Tamnja Ribič je u intervjuu koji je dala za klix.ba ispričala s kakvim simptomima se borila njena majka i otkrila šta joj je pomoglo kako bi iz ove borbe izašla kao pobednica.

- Kada je rie o korona virusu, iz iskustva svojih najbližih mogu reći da starost nije toliko važna, koliko je važno da je kod osobe koja je zaražena dobar imunitet. Moja mama je u decembru imala tešku upalu pluća i sve simptome korona virusa, ali se tada o tome ništa još nije govorilo ni znalo. Mogu nekako laički da zaključim da je ona već tada prebolovala koronu i da je stekla neki imunitet - priča Ribič.

Tanja Ribič se suočila s korona virusom i strahom od smrti voljene majke

Njena mama je, kaže, bila u jednom staračkom domu u Sloveniji, u kojem je blizu 40 korisnika preminulo od posedica uzrokovanih korona virusom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

I know what love is. It’s because of you. ❤️ #mama #sunshine #alwaysherchild #recovering #love

Објава коју дели T A N J A R I B I C (@tanja__ribic) дана 8. Дец 2019. у 12:12 PST

- Preminuli su korisnici staračkog doma koji su bili u teškom zdravstvenom stanju. Moja mama spada u rizičnu kategoriju, bojala sam se da to neće dobro da podnese. Kada sam saznala da je pozitivna na korona virus, bila sam u Engleskoj zbog poslovnih obaveza.

- Kad sam se vratila, nismo mogle da budemo zajedno. Ja nisam mogla da se testiram, bila je to prava drama. NIsam mogla da spavam, agonija je trajala šest nedelja, bilo me je strah loših vesti - priseća se lepa glumica.

Njena mama se, nastavlja, četiri puta testirala i sva četiri puta je bila pozitivna na korona virus, tek nakon šeste nedelje stigle su dobre vesti - bila je negativna.

- Mama uopšte nije znala da je pozitivna na COVID-19, nismo hteli da joj govorimo, jer smo znali da je optimizam jako važan za imunitet. Bilo je važno da psihički ostane jaka - iskrena je glumica.

Majka Tanje Ribič je srčani bolesnik, ali korona virus je nije napao u najgorem obliku

Jedini simptom koji je imala, dodaje, bile su stomačne tegobe.

- To je bilo sve od korona virusa. Moja mama je srčani bolesnik, imala je moždani udar i ima visok pritisak, a ipak nije imala teške tegobe zbog korone. Preventivno sam joj davala homeopatske lekove za dizanje imuniteta i D vitamin, jer je ustanovljeno da je D vitamin kod korone jako bitan.

- U tom staračkom domu ljudima su počeli da daju D vitamin, a iz pouzdanih izvora sam saznala da je francuska vlada besplatno delila ljudima homeopatske lekove - otkriva Ribič za pomenuti medij.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели T A N J A R I B I C (@tanja__ribic) дана 18. Мај 2020. у 11:25 PDT

Tanja Ribič preporučuje da se okrenemo prirodi, ali i koji vitamin da obavezno uzimamo

- Treba paziti kako se živi, koliko se spava, kako se jede, tada će nam ovaj virus biti smešan. U suprotnom, kad se zatvaramo, ne krećemo se, nezdravo se hranimo, onda smo još lakši plen, ne samo za ovaj virus nego za svaku vrstu bolesti. Jedini spas je priroda i duhovna hrana. Vratimo se prirodi i samosnabdevanju, kulturi koja se zanemaruje. Zatvarati se u kuću i gledati televiziju ravno je samouništenju - apelovala je na sve Tanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

My crop! #selfsufficient #crop #vegetablegarden #organic #organicgardening #usefulhobby #healthylifestyle #backtonature #vegetarian #actress #naturlover #conectedtonature #djevojkasasela 🥒🍅🌶🥬

Објава коју дели T A N J A R I B I C (@tanja__ribic) дана 3. Јул 2020. у 11:39 PDT

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Printscreen/Youtube

Slične Vesti