Dejan i Ana Stanković slave ljubav: Kad bih mogao da vratim vreme, sve bih ponovo

Dejan i Ana Stanković slave ljubav: Kad bih mogao da vratim vreme, sve bih ponovo

Autor: | 19/07/2020

0

Uz poruku “Idemo dalje” proslavljeni fudbaler Dejan Stanković i njegova supruga Ana slave važan jubilej

Na „Instagram“ profilu Dejana Stankovića 1. jula osvanula je fotografija na kojoj sa suprugom Anom pozira uz ogroman buket crvenih ruža, a odgovor na sva pitanja nalazi se u komentaru: “Dvadeset godina? Idemo dalje, ljubavi moja, volim te.”

Dok plove vodama oko Sardinije prisećaju se svih lepih trenutaka njihove ljubavne priče koja je počela pre 22 godine. Tronedeljni odmor koriste i da nadoknade mesece koje su proveli udaljeni jedno od drugog više od hiljadu kilometara, jer kad je prihvatio poziv “crveno-belih” da stane na čelo tima, u porodici Stanković doneta je logična odluka ‒ da Dejan dođe u Beograd, a da Ana i njihova tri sina ostanu u Milanu. Osamnaestogodišnji Filip krenuo je očevim stopama, jedina razlika je u tome što on ne daje golove, već ih brani. Igra u omladinskom timu “Intera”, njegov tri godine mlađi brat Aleksandar je u juniorskoj selekciji, dok stariji Stefan studira sportski menadžment.

Pročitajte: Dejan Stanković pamti prvi susret sa suprugom Anom - Odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je ugledao

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Stankovic (@dejanstankovic) дана 1. Јул 2020. у 12:44 PDT

Kada je sredinom januara došao u Srbiju, Dejan je otkrio da ga je porodica ispratila s osmehom, za koji je siguran da je bio iskren, iako im je odvajanje teško palo. Tada je bio ubeđen da će Ana često dolaziti u Beograd, ali ubrzo je u Italiji, a zatim i celom svetu, korona pokvarila sve planove. Zbog toga ovo nisu uobičajene tri nedelje njihovog odmora, već i nadoknada svih dana tokom kojih su bili razdvojeni.

Upitate li jednog od najuspešnijih fudbalera sa ovih prostora koji su trenuci u zajedničkom životu bili ključni, reći će vam:

‒ Bio je to odlazak u Rim i prvih godinu i po, dve. I za Anu i za mene život sa nekim bio je nešto sasvim novo, ali mi je drago što smo to iskustvo zajedno sticali. Iz dana u dan učili smo jedno o drugom i jedno od drugog. Kad bih mogao da se vratim u te godine, sve bih ponovio.

Pročitajte: Dejan Stanković već dve decenije voli lepu Anu - Ona je potez moje karijere!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Stankovic (@dejanstankovic) дана 11. Јул 2019. у 12:08 PDT

Mnogi će reći da je Dejan vrlo poetičan jer je Ani jedan rođendan čestitao rečima: “Sve ti dugujem, anđele moj”. Međutim, on kaže da je stih uzeo iz jedne pesme njegovog prijatelja Aca Pejovića, jer u potpunosti odražava ono što misli i oseća: “Zaista verujem da bez nje ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao.” Kad se ima u vidu da je Anu upoznao kada mu je bilo samo 19 godina, jasno je da su oboje u velikoj meri zaslužni što su baš ovako “kompletirani”.

Ana spada među malobrojne žene fudbalera koje ne žele da budu deo javnog života, bar ne više nego što je neophodno. Naravno, zajedno odlaze na važne događaje, ali i u tim prilikama njena nenametljivost dolazi do izražaja.

Neuporedivo su im draže večeri provedene kod kuće, za koje “Zvezdin” trener kaže:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Stankovic (@dejanstankovic) дана 26. Авг 2018. у 2:27 PDT

‒ To vreme je tradicionalno rezervisano za okupljanje za stolom. Sinovi su po ceo dan na treninzima i u školi, pa nam je večera ritual koji se trudimo da ne propustimo. Najlepši trenuci burnog dana su upravo ti večernji, kada smo svi zajedno.

Međutim, od 11. jula porodica Stanković ponovo živi u dve države, jer je tog dana “Crvena zvezda” počela sa pripremama za sledeću sezonu.

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica ATA Images, instagram