Beauty trikovi koji će vas spasiti kada kasnite

Beauty trikovi koji će vas spasiti kada kasnite

Autor: | 19/07/2020

0

Beauty trikovi bez kojih više nećete moći!

Svakom od nas se bar jednom dogodilo da kasnimo na posao ili neki dogovor u gradu. U tom trenutku je najvažnije što pre izleteti iz kuće, a tada svu svoju beauty rutinu ostavljamo sa strane. Ali, tu su oni mali trikovi koji će olakšati svaku žurbu.

Kada smo u gužvi i želimo što pre da izjurimo iz kuće, tada pravimo najviše grešaka. Često pri nanošenju karmina ili sjaja nemamo mirnu ruku zbog čega najčešće pređemo preko ivice usana. Kako popraviti tu grešku, a pri tome ne skinuti podlogu? Na tanku četkicu nanesite malo korektora i pređite preko greške.

U žurbi najčešće pogrešno nanesemo i maskaru – nemirnom rukom najčešće nanesemo više maskare na kapke nego na trepavice. Kako biste to izbegli prislonite na trepavice karticu jer ćete tako višak maskare naneti na karticu koju lako možete obrisati.

Pročitajte: Porodična tajna lepote - Holivudske lepotice i njihove majke otkrile svoje „beauty“ trikove

Beauty trikovi - Maskara umesto ajlajnera

Ako nemate vremena za povlačenje linije ajlajnerom ili olovkom za oči, koristite upravo maskaru. U ovom slučaju slobodno dopustite da vam se maskara preslika na gornji kapak pa četkicom za nanošenje ajlajnera izvucite liniju nastalu upravo od maskare.

Karmini dobrih boja čine čuda!

Kada nemate vremena da se posvetite svom mejkapu, dovoljno je da nanesete upadljiv karmin koji će uneti svežinu na celo lice.

Kako bi vam se lak na noktima brže osušio, nakon dva minuta uronite prste u čašu sa hladnom vodom i kockicama leda.

Brzu i efikasnu frizuru ćete napraviti tako što ćete celom dužinom pramenova naneti sprej za efekt takozvanih beach talasa, pa kosu skupite u nisku punđu koju ćete nositi na putu do posla. Na poslu jednostavno razvežite i raspustite kosu – frizura je gotova.

Probudili ste se, a vaše šiške su ponovno neposlušne? Nanesite na njih sprej za fiksiranje i podignite ih, pa u duhu retro frizura pričvrstite iznad čela u obliku nežnog luka.

Beauty trikovi - šampon za suvo pranje najbolji ženski prijatelj

Ako ne stignete da operete kosu, a niste jedna od onih žena koja voli da ide ulicom masne kose ne brinite. šampon za suvo pranje će sve rešiti. Naprskajte ga na koren kose, i peškirom istrljajte. Bićete oduševljene efektom, jer će vam ovaj beauty trik rešiti problem.

Pročitajte: Raste li kosa brže nakon šišanja?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti