Supruga Džejmija Olivera doživela peti pobačaj: Želim još jedno dete!

Supruga Džejmija Olivera doživela peti pobačaj: Želim još jedno dete!

Autor: | 17/07/2020

0

Supruga Džejmija Olivera, lepa i nasmejana Džuls, želi da rodi i šesto dete, ali je zdravstveni problemi sprečavaju u toj nameri

Supruga Džejmija Olivera je srećna majka petoro dece, uživa uz Džejmija, ali žarko želi da još jednom postane majka. Džuls je pobacila tokom karantina. Ovo joj je treći pobačaj od 2016. godine kada je rodila svog najmlađeg sina Rivera.

Džuls je gostujući u podkastu Made By Mammas, otkrila da je pobacila pre tri nedelje.

- Stvarno želim još jedno dete, ali moram da razmislim da li je to dobra ideja, psihički. A i fizički, jer imam 45 godina, to je pomalo osetljivo. Džejmi je i dalje za to... Pokušavaću još godinu dana, a onda ću stvarno da zatvorim to poglavlje, jer sam veoma srećna i ispunjena - ispričala je Džuls.

Supruga Džejmija Olivera je veliki borac i ne odustaje lako

U razgovoru je otkrila i kako se osećala posle pobačaja.

- Otišla sam kod lekara i on me je pitao kako sam mentalno. I zaista sam počela da razmišljam o tome. Pa, ovo je peti pobačaj sada, imala sam dva pre Rivera. Nekako, kad ostanem trudna, razmišljam da se trudnoća neće zadržati i nastavljam dalje - objasnila je.

Ipak, za pobačaj nije odmah rekla majci i sestrama. Želela je da taj događaj prvo prebrodi sama, jer bilo je stresno i opasno.

- Imala sam prilično opasan pobačaj, mislim da je reč o drugom pobačaju. Moja porodica ne želi da se to ponovi. Oni misle da trebamo da budemo zahvalni jer imamo petoro zdrave dece i ne žele da dovodim svoj život u opasnost - priznala je Džuls.

A ovako je izgledalo venčanje Džejmija i Džuls Oliver pre punih 20 godina. Najbolji prijatelji koji su svoju ljubav sačuvali od tračeva, tabloida...

https://www.instagram.com/p/CB0HnZnpvKh/

Komentari (0)

Loading
story.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još