Maja Berović prvi put na YOUBOXU

Maja Berović prvi put na YOUBOXU

Autor: | 17/07/2020

0

Jedna od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora, Maja Berović, u nedelju 19.7, s početkom u 21h, održaće svoj prvi online koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj platformi u saradnji sa kompanijom Huwei.

Nakon što je objavljena najava za koncert koja je zaintrigirala sve fanove, društvene mreže su potpuno eksplodirale i ne prestaje da se spekuliše o tome kako će njen nastup na YOUBOXU izgledati.

Posle višemesečne pauze ovo će biti njen prvi nastup, te se tako jedna od najpopularnijih pevačica u regionu zaista potrudila da publici priredi pravi spektakl i održi online koncert za pamćenje.

Pored svojih najvećih hitova, Maja Berović izvešće i neke starije pesme koje dugo nije pevala, a Harem, Sama, Ruski Rulet i Zmaj samo su neke od numera koje će gledaoci imati prilike da čuju tokom koncerta.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najskidanija muzička aplikacija u regionu sa skoro 300.000 registrovanih korisnika.

Ekskluzivan materijal dostupan je samo na YOUBOX aplikaciji i nudi drugačiji doživljaj popularnih hitova, kao i intimne razgovore sa vodećim zvezdama naše muzičke scene.

Prva domaća striming platforma od nedavno je dostupna za preuzimanje potpuno besplatno i svim Huawei korisnicima na App Gallery, kao i svim Android i IOS korisnicima na Google Play prodavnici i App Store-u.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo